I miss Batman: The Animated Series si toate desenele uber-awesome de cand eram copil.Noroc ca Batman se gaseste in unele locuri
.
I miss Batman: The Animated Series si toate desenele uber-awesome de cand eram copil.Noroc ca Batman se gaseste in unele locuri
.
Ca,cade cablul foarte des si ca am fost prost invatandu-l pe tata sa foloseasca netul.
credca mi s-a stricat tv-u . si nici nu stiu cum ca eram atent la calculator . pur si simplu s-a oprit si acuma nu mai merge:d . asta ma enerveaza pe mine
Oamenii din lista care se cred amuzanti cand zic Paste fericit de craciun sau an nou....chiar sunt penibili.
ca trebuie sa transform 3 versuri in proza @ english
Chestia e ca nici in romana nu ma pricep la asa ceva :-s
Eu ma plangeam de EXTERN...nu de metro ...din cate stiu metro = traficul realizat in reteaua ISP-ului.Cat despre UPC in general,sa fim seriosi , Rds e superior din toate punctele de vedere.In fine eu ma plangeam ca nu puteam sa ascult un radio care e din alta tara ( extern ) ca din 5 in 5 secunde imi dadea buffering.UPC = max 2 mega pe secunda ...asta daca ai noroc Rds = 6/8 mega pe secunda mai tot timpul.
By rodarkone in forum Console Club
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By HoTSaucE in forum Offtopic
By Trefla in forum Apple
By mariuck in forum Offtopic
Bookmarks