Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 59 of 251 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 ... LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #1161 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Ma enerveaza de 3 zile incoa Kc-kc-nari de la LSFLA (liga studenteasca sibiu) parca sunt caine...dute colo, fai aia...ia alea...mergi nush unde...
    Inteleg frate...dar eu nu sunt voluntar...sunt organizator...ca si ei! Mi-as cheezburgeri-n ei!

2. #1162 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Ma enerveaza faptul ca mi sa stricat pc-ul tocmai acum cand nu merge nici PSN-ul...

3. #1163 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Mă enervează faptul că mi-a picat "Luceafărul" de comentat la teză la romană... fml

4. #1164 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    ma enerveaza ca nu dau de prietena mea si imi fac griji... ____ de telefoane mobile... si cum nu te ajuta niciodata cu nimic...

5. #1165 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by dristiandark View Post
    ma enerveaza ca nu dau de prietena mea si imi fac griji... ____ de telefoane mobile... si cum nu te ajuta niciodata cu nimic...
    A zis ca nu e nevoie sa-ti faci griji, e bine.

ON: ca singurul user de pe youtube care punea videouri cu zilele de WRC a fost banat. where is the "you" in "youtube"?! ar trebui sa-l redenumeasca "wetube"

6. #1166 SP

Unhappy

Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    A zis ca nu e nevoie sa-ti faci griji, e bine.

ON: ca singurul user de pe youtube care punea videouri cu zilele de WRC a fost banat. where is the "you" in "youtube"?! ar trebui sa-l redenumeasca "wetube"
    si acum? e 4.26AM? si acum este bine?? ai vazut in globul tau de cristal?! Ca acasa tot nu a ajuns...

7. #1167 SP
    Banned Venom's Avatar
    si acum? e 4.26AM? si acum este bine?? ai vazut in globul tau de cristal?! Ca acasa tot nu a ajuns...
    Da, e bine. A zis ca mai sta un pic!

8. #1168 SP
    daca ziceti voi... ca eu am cautat-o pe la morga!

9. #1169 SP
    Bine mai hai ca o trimit acasa.

10. #1170 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Poate se uita la 300 cu altu

11. #1171 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Ca am stat acasa si a fost soare.Am iesit la miscare afara si a plouat, iar cand am ajuns acasa a fost soare din nou

12. #1172 SP
    Asa am patit si eu. Mother Nature sucks!

13. #1173 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Bine mai hai ca o trimit acasa.
    dristian u got owned!

14. #1174 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Poate se uita la 300 cu altu
    Nu am reusit sa dau de ea de ieri de la 13.05... deja am fost la morga si la urgente... si toata ziua am umblat sa aflu ce s-a intamplat cu ea... am dat la telefoane peste telefoane... si am mai am de mers la politie ca imediat se fac 48 de ore de cand a plecat de acasa
    si tu te tii de glume??? anunta-ma cand iti dispare cineva drag tie ca sa fac si eu glume pe seama ta...

15. #1175 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Ii vina ta. Cand iti dispare cineva drag nu stai 2 min prima data sa scrii pe forum .
    On: Ca ii dau dreptate lu' Diaconescu

16. #1176 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Ma enerveaza faptul ca trebuie sa invat pt teze....ma gandeam sa copiez dar..nush

17. #1177 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Ma enerveaza teza la romana.

18. #1178 SP
    Member styng's Avatar
    ca e vreme nasoala, iar maine ma duc la Constanta .... oricum stau o luna si sper sa vina si caldura

19. #1179 SP
    Member StarKiller's Avatar
    ca ma cam ia o raceala

20. #1180 SP
    Nu am reusit sa dau de ea de ieri de la 13.05... deja am fost la morga si la urgente... si toata ziua am umblat sa aflu ce s-a intamplat cu ea... am dat la telefoane peste telefoane... si am mai am de mers la politie ca imediat se fac 48 de ore de cand a plecat de acasa
    si tu te tii de glume??? anunta-ma cand iti dispare cineva drag tie ca sa fac si eu glume pe seama ta...
    ... ai fost la parintii ei sa vorbesti cu ei? presupun ca si ei sunt asa disperati ca tine....
    cine stie pe la ce munte o fi si tu te plimbi pe la morga si politie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 251 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 ... LastLast