Ca vineri dau test la fizica si nu stiu nimic. Si am reusit sa iau un 9 in primul test... Parca vad ca iau un 5 .....
Ca vineri dau test la fizica si nu stiu nimic. Si am reusit sa iau un 9 in primul test... Parca vad ca iau un 5 .....
Ca in saptamana in care am stat acasa din cauza faptului ca am fost bolnav am adunat o gramada de "restante".![]()
Ca am luat 3 in teza la fizica la dracu-n paispe!!!! CUUUUM? stiu tot capitolul pe de rost in puii mei.... uite ce se intampla atunci cand nu-ti aduci aminte o singura formula. una. nu poti sa faci nimic mai departe.... damn!
Că am 25 de ani și că-s presat aiurea de anumite chestii (ce țin de v�rstă, evident).
...caca maca.
RonanN1 te rog posteaza clipul de pe YT cu Mircea Badea cand vorbea despre femei/relatii/despartiri.
nu ştiu bre ca ma macină prin interior ca o gripa care arde... a fost cel mai fain lucru care i s-a �nt�mplat unui bolovan ca mine... şi am dat-o �n bara...
Lasa ca raman memorabile partidele de sex din fata televizorului ... o sa iti fie greu cand o sa revezi 300, dar treci tu peste asta.
Bookmarks