ca am o răceală groaznică...
Ca unii ratatii se cred atotstiutori in PC-uri, asa-zisii "informaticieni de cartier" care fac mai mult rau decat bine.
in acest moment... nu cred ca ma deranjeaza ceva... dar daca ar fi sa caut amanuntit in mine, as merge cred pe rautatea pe care o au unii danezi pentru noi romanii!
Eu stau intr-un camin (cam asa arata caminele, casute mici de a 30 de camere... fiecare camera e pentru o persoana si sunt vreo 8 camine, poza jos), si sunt si niste romanii pe aici... si unul dintre noi sta in camin cu o daneza care se bate cu pumnul in piept ca ea uraste romanii. Ei bine si intr-o seara am mers cu toti la baut si eu am intrebat-o de ce uraste romanii si ea mi-a zis ca pur si simplu si nu mi-a dat un motiv anume. totul fain si frumos, a doua zi tipul era suparat pe mine ca de ce am avut tupeu sa o ATAC verbal pe tipa si ca tot colectivul e suparat pe mine si am fost exclus...
cam asta e povestea! nu e motiv sa fiu suparat sau nervos ca sincer ma doare in ____ de tot colectivul lui.
Dar am cautat ceva ca sa scriu aici; ceva care m-ar enerva daca ar fi sa sed sa ma gandesc la ceva... ar fi acest lucru
Ca am petrecut toata saptamana invatand pt testul de maine la matematica, doar ca sa aflu in seara asta ca nu am invatat ce trebuia. FML.
Ca trebuie sa scriu de 50 ori cum se face vanzarea de imobilizari pentru ca nu am stiut sa o fac la test...![]()
Bookmarks