Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 25 of 25

Thread: Trolling pedepsit prin lege

1. #21 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Si nu cred ca-s singurul, de altfel standardele zic ca un om normal nu se sinucide.
    Standardele sunt niste iluzii. Daca vrei, iti aduc un om care trece orice test de inteligenta, orice test psihologic, orice test de societate, ORICE, dar in viata particulara este cea mai deprimata persoana, care zici ca nu are motive sa traiasca. Se numeste sindromul burn-out. Toti oamenii ajung sa isi arda vointa de a mai avea optimism, mai devreme sau mai tarziu. Din cauza stressului, de orice fel este el (munca, iubire, estetic). Este o realitate! Treci printr-o piata aglomerata si uita-te la oameni, intrebandu-te cati din ei chiar au o viata normala acasa...

Cat despre asta cu nebunii periculosi, stai putin! O dai in extreme. De la oameni emotionali, usor (sau foarte) deprimati, care CHIAR au nevoie de un sprijin, la nebuni criminali care "dau in cap din senin" este un pas imens! Daca societatea pune toate cuiele in acelasi dulap, nu inseamna ca si sunt! Daca e asa, hai sa ucidem toti oamenii care nu au un job stabil. Ca sigur au ceva probleme. Apoi pe cei care au un job stabil, dupa cativa ani. Ca sigur se satura si devin sociopati. Vezi logica? Sa clasifici din exterior este foarte usor!

2. #22 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    trickz : tu incerci sa zici o chestie si eu te inteleg perfect, chiar daca n-o sa-ti vina sa crezi. Insa eu raman la parerea mea : un sinucigas nu e normal. Punct. Am dreptul la parerea asta, nu ? Si daca nu te superi citeste singur prima parte a postului tau, pentru ca acolo te cam contrazici.

Omul ala inteligent o fi el inteligent, dar e BOLNAV. Sufera de sindromul ala. La fel e si un sinucigas. E bolnav la cap. Si la fel e si un ucigas. E tot bolnav la cap. Stiai ca majoritatea ucigasilor in serie sunt foarte inteligenti ? Cred ca stiai. Asta ii face normali ? Eu zic ca nu. Sunt "defecti", au o parte a creierului dereglata grav. Exact asa e si la sinucigasi.

3. #23 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    Baieti, baieti, va rog, mai usor cu trollingul cu si insultele.Ma lasati fara slujba.
    Prima data sa-ti cauti o slujba.Pe pm nu poti raspunde, dar vad ca in spatele monitorului te stii ascunde.

4. #24 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    PM-ul e prea in secret, totul trebuie facut public.
    Scuze, nu pot sa ascund atata SWAG dupa monitor.Poate in dulap....

5. #25 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Nu. Acolo iti ascunzi boyfriendul, sa nu te prinda mamicuta ta.

Uff... offtopic devine topicul. Eu zic sa fie inchis. Serviciul public a fost facut, cine a inteles ceva a inteles... Totul bun.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Bookmarks