Nelinistea inainte sa ma culc . Cateodata sunt nelinistit si nu pot sa adorm deloc , ma zbat in colo si in colo pana imi gasesc locul lol , si putin frica de cainii vagabonzi(unii) .
Nelinistea inainte sa ma culc . Cateodata sunt nelinistit si nu pot sa adorm deloc , ma zbat in colo si in colo pana imi gasesc locul lol , si putin frica de cainii vagabonzi(unii) .
mie frica de.....extraterestri (joking),mie putin frica de lifturi/injectii si inaltimi fara asigurare ,de axemplu daca zbor cu avionu n-am nici pe zmeu ,dar daca is pe bloc....ma pun pe burta si ma uit peste margine
Pai mie imi este frica de cititul in public(fata clasei) cum toti se uita la tine si te analizeaza pana la ultimu detaliu(urasc asta),imi mai este frica de injectii,hai ca injectile treaca mearga dar sami ia sange URAAAAAAAASC
cel mai frica mi-e de ace si cutite care nu sunt manuite calumea...spaima suprema sunt injectiile...am 15 ani, 1.90, 90 kg si plang ca o muiere daca nu e asistenta uber-atenta...ma rog..plang asa mai pentru mine nu urlusi nu suport nici sa ma bag prin spatii stramte mai ales ca sunt mare si simt ca ma blochez
![]()
Claustrofobie
Paianjeni mari (da MARI)
Apa adanca (OMFG nam curaj sa ma bag cu capul in apa
RROD
LOL de ce va e frica de ace(Ce cool ma cred.... da' mie care mi-e frica de RROD
)
Brrr seringi, sa nu le vad !!!
Ar mai fi si paianjenii . Cand eram mic aveam un tic sa intreb cam din 20 in 20 min pe oricine se gasea prin preajma daca am ceva pe spate .![]()
Eu am stupidofobie. Cand stau in anumite locuri (terase, localuri, mall-uri, club-uri, cinematografe, marketuri, aproape orice loc public) si trebuie sa ascult ce vorbesc unii, sa ma uit la ei cum se manifesta, s.a.m.d... simt ca o iau din loc. Ma gandesc ca noi, putinii oameni cu bun simt, suntem pe cale de disparitie. "We are facing extinction my good friends.."
Eu nu ma limitez la o una singura. lol
Imi e frica de:
- paianjenii mai mari de 1 cm. Cu cei minusculi n-am treaba.
- ace <- asta in urma unei experiente neplacute cu o asistenta idioata, un ac imens si sange pe pereti .. no joke!
- multimi, cand trebuie sa stau in tramvaie, autobuze. E mai mult o forma usoara de claustrofobie.
- mari/oceane <- obisnuiesc sa inot sub apa cu labe de rata si tind sa intru in panica cand ies la suprafata si abea vad tarmul.![]()
ace..daca simt ca imi trage sange dar nu ma uit nu mi se intampla nimic..dar daca ma uit la ac in timp ce imi intra in piele..ametesc foarte tare (aproape ca lesin)lol
Bookmarks