cea mai amre4 frica a mea: rozatoarele...mor cand ii vad
....brrr
Adica iti este frica de asa ceva? sau cand zici rozatoare te referi la sobolani / soareci ?
Ceva de genul am patit si eu astazi , in tramvai , unde un mos buzat parca isi dadea plamanii pe gura altul isi sufla creierii intr-o batista , plus ca mai erau si alte "persoane" care se frecau de mine in timp ce coborau in diferite statii . Pur si simplu mi-am tinut respiratia pana la statia la care am coborat . Abia astept sa am o masina personala .
Nu suport broastele :-ss . nu as pune mana pe una nici sa imi dai bani. Da in rest as pune mana pe orice animale vrei
: paianjeni , molii , serpi , soareci
, orice da nu broaste [-x
Ar fi cateva fobii.
Claustrofobia in primul rand.Cand cineva se pune peste mine sau imi pune o perna peste fata,orice,nu rezist nici 2 secunde,incep sa zbier ca tampitu',simt ca ma sufoc.
Frica de stomatolog.Mai ales cand imi baga in gura dracia aia de fasaie,simt ca imi vajaie creierul,e cea mai cumplita senzatie.
Claustrofobia mimii si clovnii (am impresia ca in spatele acelor fete colorate se afla un pedofil sau un obsedat
)
La fel ca GuCOZA,de cand am vazut un film cu un clovn zoofil,nu mai trec pe la circ.Si mai mi-e firca de intaltimi,si de profa de fizica,she evil
.
Cat de tare ! Tu nu esti normal![]()
Ontopic : Arahnofobia ma tine pe mine departe de paianjeni, nu suport nici sa-i vad![]()
In rest cu rozatoarele nu am treaba, cu cainii nici atat, nici cu serpii... Doar nu suport sa vad o bestie cu 8 picoare si multi ochi. Deja ma mananca pielea, dang !
am trecut peste fobiile mentionate mai inainte ,dar la fel ca si trickz mi-e frica de respingere.asta cand sunt treaz![]()
Imi e frica sa nu-mi ratez viata si imi mai e frica ca intr-o buna zi va trebui sa-mi castig singur painea.Si mai sunt cateva chestii de care mi-e frica gen tigani,intuneric(nu prea imi mai e acum) si ca o sa am o boala nasoala si o sa mor.
Bookmarks