Din pacate eu i l-am facut ...nu cred ca este el in stare nici sa instaleze photoshop si din pacate alt efect pentru text care sa se potriveasca cu renderu ( camuflaj / desert ) nu am vazut,in mintea mea bolnava nu am stat sa ma gandesc ca poate cineva se va gandi la D&G cand va vedea culoarea Portocaliu ...tot ce am vrut a fost sa fac sa se potriveasca cu renderu ...nu puteam sa pun un scris roz / negru / cenusiu / pentru ca nu s-ar fi potrivit cu renderu / culoarea la forum ( cenusiu inchis sau ce culoare o fi ) Data viitoare o sa gasesc un camuflaj la nisipu desertului care sa nu fie culoarea aia ....ci una mai roz.Nu vreau sa par ca nu stiu sa apreciez o critica,dar nu tot ce este in apropiere de culoarea aurului inseamna cocalarie / D&G / Prada / Versace si ce doamne iarta-ma mai folosesc cei din ferentexas.
@ Flavius - personalitatea ta este egala cu 0 ..tie ti-a placut avatarul odata ce l-ai pus,dar vad ca parerea celorlalti e mai importanta decat a ta.
Si ca un bonus la ce am tot aberat : egalurile / !@#$%^&*(()_+ si alte dracii in fata si dupa nick ...nu sunt deloc estetice si strica tot ( sorry de off topic )
Bookmarks