Un review recent la filmul: Brokeback Mountain �ți va schimba dorința și părerea despre cowboys.
Vreau să mor �n somn.
Un review recent la filmul: Brokeback Mountain �ți va schimba dorința și părerea despre cowboys.
Vreau să mor �n somn.
O sa mori in somn, la 100 de ani, insa tot o sa te doara de o sa te ca*i pe tine!
Vreau un avion!
LE: Am postat in acelasi timp, insa am reluat eu sirul...
O sa ai un avion dar la ce criza se prefigureaza cu petrolul cred ca il vei impinge pe pista
Vreau sa nu mai muncescsi sa calatoresc prin toata lumea pana mor
![]()
o sa ai un ps3 ... da o sa iti moara blocu optic dupa 2 saptamani si aia de la garantie or sa refuze sa ti-o schimbe pe motiv ca " ai fost viking cu consola "
vreau un ceai de portocale cu gheatza![]()
Numai ca acel ceai de portocale nu va fi de portocale. Ci de altceva.
Vreau sa ma duc la loc in pat sa ma culc.
O sa-ti placa Mass Effect dar,un membru al familiei,exact in timpul in care savurai jocul, trece pe langa consola,o loveste fara sa vrea cu o servieta/geanta si aceasta va cadea facandu-se praf .Ca sa nu mai spun ca DVD-ul/blu-rayul va crapa instantaneu la contactul cu podeaua.
Vreau si eu un Pc mai performant.Ce naibii,stau cu "vechitura"asta din 2003,nefacandu-i nici macar un upgrade.
![]()
O sa primesti unul cadou,dar se va arde din cauza incercarii de a juca Crysis la max.
Vreau sa cresc mare si sa fiu pilot de avioane.![]()
Bineinteles ca o sa cresti mare, doar nu o sa cresti mic.Nu vei fi pilot de avion..poate doar de autobuz.
o sa primesti final fantasy XIII, dar versiune piratata, si va veni politia la tine la usa, si-ti va cosfisca toata colectia de jocuri, toate consolele + amenda, deoarece pirateria e ilegala.
vreau o saptamana in Jamaica
o sa ai o saptamana in jamaica ... si vei face sex cu o localnica ... si te vei trezii cu foarte multe boli care incep cu S![]()
vreau sunday morning sex si cafea in pat![]()
Granted. You have sunday morning sex with a black man called Pablo. Pablo enjoys walks on the beach and icecream. He makes killer coffee.
Vreau o viata
By kobayashi in forum Console Club
By ReNeGaDe124 in forum Videos
Bookmarks