Te deranjeaza daca cari dupa tine un monstrulet ? Daca nu mergi pe Note , daca vrei ceva mai elegant mergi pe Lumia.
Te deranjeaza daca cari dupa tine un monstrulet ? Daca nu mergi pe Note , daca vrei ceva mai elegant mergi pe Lumia.
Cam neortodox, dar: Care dă mai bine? Pretul e cam acelasi, in afara de culoare sunt identice din toate punctele de vedere. Eu nu ma pot hotari.
Primele dau un aspect mai agresiv , al doilea set parca se potrivesc mai bine cu restul.Eu as merge pe primul set
Si eu inclinam spre cele gri inchis( gunmetal grey), dar o domnisoara mi-a atras atentia ca interiorul masinii mele e deschis la culoare, astfel ma indoiesc ca ar arata bine cu altceva decat jante deschise la culoare.
Aaa păi nu ne-ai dat detalii și despre interior. Dacă e așa, mergi pe setul al doilea.
Microsistem audio LG MICCM2520, 60W, iPod / iPhone Dock, USB Direct Recording - Playback | ALTEX
sau LG CM2030. Putere RMS: 40 W. Format audio suportat: MP3, WMA. Tip disc suportat: CD, CD-R, CD-ROM, CD-RW | ALTEX
Si de ce?, ideea era sa folosesc sistemul si pe post de home cinema, dar in principiu, am nevoie de el pentru redare a muzicii clare, si la volum inalt.Ma gandeam ca 40 w sunt de ajuns, dar nu stiu...sfatuiti-ma si pe mine.
Gigabyte GeForce GT 640 1GB DDR5 64-bit - 350 lei (noua)
VS.
MSI Nvidia Geforce GTX650 1GB DDR5 128BIT -350 lei (sh, de la un amic insa inca in garantie)
iPad Air sau un PC de gaming Mid End fara monitor ? Da da stiu , nu pot sa compar mere cu pere...Tin sa precizez ca am macbook-ul la mine 90% din timp deci nu sunt legat de iPad.
Mere cu pere. Ce inseamna mid-end la tine? Daca e acelasi buget, poti face un PC cum trebuie, dar cum vin consolele noi, ce faci cu PC-ul?
Strange bani de un MacPro si vorbim apoi.
Sa zicem GTX 760 + i5 4440 + 8 GB RAM + SSD 128 GB etc.Cu un MacPro chiar nu as avea ce face cu el , mult prea overkill pentru ce imi trebuie mie + nu ii poti face upgrade.In viitor cand o sa vad ca numai duce 760 as mai cumpara inca o placa sa fac SLI.
Bookmarks