Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 28 of 28

Thread: Facebook hacked ?

  1. #21 SP
    Member AngeReveur's Avatar
    Sunt o gramada de fete blonde utilizatoare de iphone care din greseala incarca toata colectia de poze si filmulete, inclusiv xxx, chiar daca le sterg ele raman stocate pe serverele facebook si pot fi accesate daca ai link-ul direct . Eu am cateva de genul in lista .

  2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    O sa afle cand sunt nascut, ce-mi place sa beau si unde am fost acum o saptamana. I'm so terrified...
    Tu poate doar atat ai... altii insa au businessul pe Facebook. Mai nou, vad ca multi folosesc Messenger-ul de la Facebook mai mult decat Yahoo sau Skype. Nu mai vorbesc ca se poate folosi de contul tau de Facebook pt. a-si cumpara diverse (daca ai card atasat)

  3. #23 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    O sa afle cand sunt nascut, ce-mi place sa beau si unde am fost acum o saptamana. I'm so terrified...
    vorb-aia..daca n-am nimic de ascuns ce-mi pasa..

  4. #24 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Nu e buna vorba aia

  5. #25 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu imi place si nu mi-a placut niciodata facebook. Daca acum cateva luni am gasit un cont cu un nume fictiv dar cu pozele prietenei mele, azi s-a intamplat o chestie si mai dubioasa.

    Am primit un mesaj de pe contul de facebook al mamei, ea care nu il foloseste aproape niciodata. Mesajul este cel atasat mai jos. Mi s-a parut dubios inca de la inceput, mama nu vorbeste cu "tre" si nici nu cred ca stie sa dea un link de pe telefon. In dreptul mesajului primit apare un semn de mobil, adica ca ar fi fost trimis de pe aplicatia mobila.

    Eu am dat click si am downloadat, nefiind foarte atent si gandindu-ma ca o fi gasit cine stie ce site prin care sa imi trimita poze. Norocul meu e ca nu sunt pe windows si arhiva imi aparea invalid. Apoi am zis ca e dubios si am remarcat ca in mesaj mi-a zis sa folosesc windows. Am sunat-o si mi-a confirmat ca nu ea a trimis mesajul. Nu mai intrase pe facebook de mai bine de o luna. Mi-a dat parola si am intrat pe contul de facebook unde am vazut ca mesaje similare au fost trimise tuturor din lista de prieteni. I-am anuntat pe toti ca e un scam si le-am spus sa nu dea click. Apoi am schimbat parola contului.

    Habar n-am care e faza, ma gandeam initial ca e vreun bot care a trimis mesajele, nu cineva care a spart contul.

    A mai patit cineva chestii de genul? In afara de schimbat parola contului nu stiu ce mai merge facut. Parola adresei de mail atasate contului de facebook este diferita si in sent nu apar chestii dubioase.
    Attached Images Attached Images screen-shot-2015-10-31-10.29.53.png

  6. #26 SP
    Banned Venom's Avatar
    Cam la o luna primesc un email de genul asta. Mi se pare ca cine foloseste Windowsul de cel putin 3 ani si mai deschide genul asta de mesaje e cel putin "fraierestean".

  7. #27 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Trebuie sa verifici si laptopul/pc-ul/telefonul daca are android si are FB instalat sau logat sa nu fie ceva aplicatie draguta instalata care trimite parole mai departe, ca degeaba ai schimbat-o. Ai pe undeva prin facebook si o lista de sesiuni conectate (prin security ceva). Verifica acolo ce ip-uri au fost conectate si de unde sunt...

  8. #28 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E un Android, insa aplicatia e nefolosita de luni de zile. Am gasit chestia de care spui tu, sunt doar 3 desktop-uri conectate, unul al mamei si inca doua ale mele de pe care am intrat azi dupa intamplarea asta. Am inchis sesiunile alea si acum va cere din nou parola la login, dar aplicatii noi pe telefonul respectiv nu sunt si nici wi-fi mi-a zis ca nu a mai fost pornit de cel putin o luna.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Facebook By MonkY in forum Offtopic
    Replies: 16 Last Post: 16-02-2014, 03:32
  2. Nintendo Club hacked! By MonkY in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 05-07-2013, 19:23
  3. PS3 hacked! By inferno in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 16 Last Post: 21-08-2010, 00:38
  4. Youtube is hacked? By gabytzu16 in forum Offtopic
    Replies: 11 Last Post: 10-07-2010, 15:15

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts