Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 29 of 29

Thread: Pistoale Airsoft

1. #21 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    aaa...sincer sa fiu... sa ameninti pe cineva pe strada (cu un pistol sau altceva) se poate incadra la tentativa de vatamare corporala (mai ales ca poate sa pretinda ca ai intentionat sa ii produci o infirmitate sau un prejudiciu estetic ca nu cred ca o sa ia nimeni in serios tentativa de omor si se va schimba incadrarea). anyway, daca ala ...press charges...si are martori..ai cam pus-o ptr minim un an juma (pot fi maxim 5 daca ai ghinion) insa la suma asta (un an juma, nu 5) te incadrezi la suspendare dar si asa nu sfatuiesc pe nimeni sa isi ia o arma de airsoft TOCMAI pentru asta.

apoi, daca te iei de cine nu trebuie, te pomenesti ca scoate si respectivu pistolu si ala poate il are cu gloante (evident, din alte surse) iar el nu are de unde sa stie ca al tau e cu bile..si poc poc..u're dead. armele sunt bune, dar cind exista si creier in cap, nu doar bile.

PS exista si infractiunea de amenintare insa in cazul asta tentativa de vatamare corporala cintareste mai mult.

2. #22 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    voiam sa-l pun la spam, dar o sa copiez link-ul si aici

Brazilian Man Uses Sega Light Phaser To Hold Woman Hostage For 10 Hours

Who needs airsoft?! Poate aveti un Sega prin pod/beci

3. #23 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    MK 1 @ Airsoft.ro 115m sec si pretu e f bun dar din pacate nu e din metal.
    KHAN ai tu vreo jucarie airsoft?

De la cineva care se pricepe:
    ''bun, energia respectiva se refera la energia proiectilului cand iese pe teava..300 fps inseamna 1 sau 1,2 jouli, 500 fps inseamna vreo 3,3 jouli, 600 fps inseamna vreo 5 sau ami mult jouli, e cum e si cu wattii la lelectrice, doar ca lucrul mecanic se masoara in jouli, depinde de banii pe care ii ai, cele pe co2 sunt mai puternice dar sunt mia putin realiste (cele ieftine), adica nu au blowback (nu se duce chiuloasa in spate de fiec data cand tragi) cele pe gaz, sunt realiste dar se strica mi repede si sunt mai putin puternice, daca vrei realism, cu toate functiile unei arme adev iti iei pe green gas, daca vrei eficienta si perf iti iei pe co2''

4. #24 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Mda.. ai dat un citat de la cineva care se pricepe, care-ti explica in fizica si chimie ceea ce tie ar trebui sa ti se para distractiv sau plicticos.
    Intr-adevar trebuie sa dai bani pentru mai multi jouli, pentru ca daca ai mai multi juli sperii mai multi cocalari pe metru patrat si iti atingi obiectivul.

Nu am nici o jucarie Airsoft pentru ca daca tot fac o treaba, imi iau un pistol cu gaz sau cu aer comprimat.
    Airsoft e OK doar daca faci parte din gasca aia de nebuni care se vaneaza prin padurile de langa Bucuresti. Cum a zis si h0stile, am si eu un prieten care s-a inrolat in acele echipe si a dat 8 milioane pe primul set de distractii. N-am mai vorbit cu el de atunci dar sunt curios cum a evoluat.

Decat sa impresionezi pitzipoance la liceu cu copia ta ieftina dupa Glock sau Deseart Eagle, mai bine trage jaluzelele si baga un Counter-Strike.

5. #25 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Decat sa impresionezi pitzipoance la liceu cu copia ta ieftina dupa Glock sau Deseart Eagle, mai bine trage jaluzelele si baga un Counter-Strike.

6. #26 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Iti dai seama ca am glumit mai sus..nu oi fi nebun sa merg cu el fluturandu-l pe strada, mai mult mi-ar place sa il ca bibelou dar sa fie si cat de cat puternic.

7. #27 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Hah,funny

8. #28 SP
    Junior Member joke's Avatar

baieti

baieti , pistoale s-au armele , pe curent , au aceleasi principiu ca cele manuale , nu m-ai tragi tu arcu inapoi manual ci il trage un motoras , acestea bat pe distante de 30 - 35 m , ma refer la cele cu arc , daca iei cu tzeava de aluminiu este ok , eu vreau sa-mi cumpar sa trag la tinta m-ai mult , preturile sunt fff accesibile fata de cele pe gaz sau curent , ma refer la cele manuale pe arc ,n rest sa te joci cu ele e aiurea ca poate celalt nu recunoaste ca l-ai atins ! daca vreti maxima distractie luati arme paintball , preturile sunt aceleasi deci ...

9. #29 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2