Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 222 of 510 FirstFirst ... 122 172 212 220 221 222 223 224 232 272 322 ... LastLast
Results 4,421 to 4,440 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #4421 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Na de aici!

Doamna care ne facea sa varsam o lacrima in reclama TV pentru Rosia Montana este cu totul alta in realitate - criserb.com

Dupa cum am scris: Eu niciodata n-am muscat duma asta" cu "salvati Rosia Montana". Articolul/video-ul de mai sus nu fac altceva decat sa-mi confirme niste lucruri. Da sa va iau Rosia Montana in "p...atru litere"

2. #4422 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Eu ii dau o sansa lui Ben , este un actor pe care il simpatizez foarte mult si care m-a impresionat in destule ocazii . So ... good luck Ben Affleck .

3. #4423 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

4. #4424 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am un dvd mai vechi si zgariat cu poze. Când il puneam în Pc mi se bloca pc-ul, îl citea foarte greu drive-ul, am luat un soft de recuperat date si spre surprinderea mea a funcţionat extraordinar de bine, Cd recovery toolbox, de ţinut minte dacă sunteţi în situaţii asemănătoare. Mi-a recuperat aproximativ 85% din date în vreo 3zile.
    Aveţi idee pe cineva/centru în bucureşti unde pot face o şlefuire a dvd-ului la un preţ neastronomic? mai am pe el date dar partea unde a ajuns e cea mai avariata, copiază cam cu 500biti/sec, face 1mb cam în 30min.

5. #4425 SP
    Member Florix09's Avatar

6. #4426 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

7. #4427 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Am patit-o si eu azi cu Posta Romana. Mi-a trimis cineva un set de corzi si probabil ca un angajat de la posta a vrut sa vada ce e interior, sau sa fure. A gaurit toate ambalajele, cutia chiar avand o gaura imensa in ea. Imi pare rau ca nu am ridicat eu coletul de la posta si persoana respectiva nu a observat gaura.

Va recomand sa evitati sistemul romanesc de RAHAT de a trimite colete. Rusine! De aia nu ajungem nicaieri si nu suntem luati in seriosi de nimeni. Si ne mai miram de ce nu se lanseaza nici o consola oficial la noi, intr-o tara din lumea a 50-a.

8. #4428 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    japan wtf...

9. #4429 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    rusii astia nu pot fi pamanteni; ce se intampla acolo e

10. #4430 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    @naz, stai linistit nici firmele de curierat rapid nu-s mai prejos, manipulantii is majoritate tineri 18-25 ani si nu au nici o jena sa mai joce fotbal cu cutiile sau sa deschid coletele.

11. #4431 SP
    Member biagyydog's Avatar

12. #4432 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar

Umbrela. Va rog, ploaia. "Nu-i ploaie adevarata"

13. #4433 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Guys need halp pls. In saints row 4, melodia de la sfarsitul misiunii Pleasant Day, cum se cheama ? Mai jos e o parte din ea. Minutul 11:43

14. #4434 SP
    Member biagyydog's Avatar

15. #4435 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Mai e cineva care a cumparat FFXIV?

16. #4436 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Chiar, s-a lansat azi. Aveam si eu preorder la altex, dar nu au mai dat niciun semn de viata si vad ca pe site nu e inca disponibil.

17. #4437 SP
    Member Florix09's Avatar
    Numa'muschi pe asta'!

18. #4438 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Ce dracu e aia ... ? Ma intreb cu cat le-a platit pe domnisoare.

--------------------------
    List of college dropout billionaires - Wikipedia, the free encyclopedia

19. #4439 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

20. #4440 SP
    Member angellicus's Avatar
    Nu cineva de la noi a creat tricoul cu designul "I will F you up!"?! Daca da, e pe frontpage pe Reddit. Eventual poti lasa un link acolo la post si sa faci ceva banuti. I will "F" you up!!! : funny

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.