Tocmai a postat in thread-ul ''Intro'' . In al doilea post isi va exprima dorinta de a ajunge moderator.
Tocmai a postat in thread-ul ''Intro'' . In al doilea post isi va exprima dorinta de a ajunge moderator.
I-auzi maica
https://www.aboutamazon.eu/news/job-...dio-in-romaniaAmazon Games has opened a new game development studio in Bucharest, Romania, expanding Amazon’s commitment to developing and publishing games.
Am o problemă și poate găsesc la cineva mai priceput de aici cauza sau soluția.
Până în martie anul acesta am avut instalație veche in casă, era făcută de când a fost construită casa, din anii 50. Contorul era cu bușoane. Locuiesc la curte.
Am schimbat cu totul instalația și contorul. A fost un instalator autorizat și a făcut totul ca la carte, sper.
Este o problemă care s-a manifestat de când a fost făcută această schimbare. Am observat că după ora 02am, in general, se întâmplă să se oprească curentul pentru 1 secundă și își revine imediat.
Am sunat la Enel, au venit și ei au zis că a fost o problemă la stâlp și ai remediat-o.
Chestiunea este că nu s-a schimbat nimic după vizita lor. Astăzi în jurul orelor 02am - 03am cred că s-a oprit de 20 de ori curentul și am observat că stă mult în 247 - 250v. Ziua sta in jur de 235-240v. Bănuiesc că la această oră (3am) sunt foarte puțini consumatori in zonă.
Contorul este setat să aibă limita la 250v.
Întrebări:
1.Credeți că este ceva in neregulă cu instalația mea sau doar trebuie setată mai mult limita superioară a contorului?
2. Ar mai fi și altă chestiune pe care ar trebui sa o iau în calcul?
Mulțumesc
Salut, eu sunt pe dinafara dar am intrebat 2 colegi electricieni cu experienta, ambii au zis ca poti sa incerci sa cresti cu 5 puncte daca poti, dar trebuie sa ai grija ca e periculos, daca ajunge si la 260 risti sa arzi aparate prin casa, ei zic ca mai bine sa chemi pe cineva de la Enel sa verifice iar.
Bookmarks