Initial ziceam ca e la fel de proasta ca Becali, dar imi dau seama acum ca il jigneam pe Becali...
Initial ziceam ca e la fel de proasta ca Becali, dar imi dau seama acum ca il jigneam pe Becali...
Cu siguranta ii lipsesc tigle de pe acoperis acestei femei, insa mai si trolleaza foarte mult. Stie ca orice controversa atrage click-uri, discutii, free publicity. Daca nu ii faci views e cel mai ok, la fel si daca nu o mentionezi vreodata cuiva.
Sunt chestii cu care bate campii grav dar asta atrage, prostul beleste ochii si se hlizeste.
Totusi, din multitudinea de mizerii pe care le spune, unele gen feminizarea masculului, ar trebui sa ne dea de gandit.
Nici eu nu inghit piz.dele masculine si vad ca asta-i trendul acum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
^Daca nu esti femeie sau macar gay nu prea vad ce relevanta au gusturile tale in materie de masculi. Zic si eu.
Nu mai bine ne vedem noi de treaba cand vine vorba de lucruri care nu ne afecteaza?
Eu cred ca trebuie sa deschidem ochii larg, sa nu ne mai lasam atst de influentati de media si televiziune si sa realizam ca barbatul trebuie sa fie barbat.
Feminizarea asta a “masculului” 2020 mi se pare ridicola.
Ma repet, este un punct de vedere al duduii cu care eu sunt de acord.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E prima data cand aflu de acest specimen (posibil) uman. I regret it. Ori are probleme grave la rotite, ori debiteaza prostii online ca sa atraga audienta... Desi nu stiu cine ar putea sa se uite in mod serios la asa ceva
Nu cred ca e nebuna la cap neaparat, eu clasific ce are ea mai degraba ca figuri.
Orice exagerare, injuratura, prostie din gura ei ii aduce vizualizari, popularitate, venit.
Daca era cuminte sau cu minte nu scotea nicio popularitate, niciun ban.
Cum se discuta mai sus, in loc de feminizarea barbatului eu ii zic pe romaneste pi***ficarea barbatului. Vad si eu fenomenul asta, si eu impartasesc cu ce spune ea. La partea cu gamingul consider ca are dreptate doar daca sunt oameni care se simt atacati de ce spune ea.
Eu ma intorc la un meci online, la fel ca si inainte sa vad clipul. Voi?
De acord cu pizdificarea barbatului. Cei mai pizdificati sunt astia care se tund pe picioare, urmati indeaproape de cei care se joaca jocuri video la peste 20 de ani in loc sa faca sex cu femeile pe care le cuceresc. Niste fatalai.
In ultimul timp am observat o problema parazitara in comunitate care sunt sigur ca afecteaza mai multe persoane. Pe chat, pe threadurile de jocuri, la offtopic, peste tot se creaza postari / threaduri aberante care nu au niciun fel de legatura cu jocurile sau cu altceva care sa fie util si sa aiba sens. Sunt postari care, pur si simplu, sunt idioate iar unele instiga la flame si din cauza lor pierzi firul threadului iar navigarea prin el incepe sa nu mai fie atat de fun. Propun ca post-hunting-ul si trolling-ul sa se concluzioneze cu warning/ban.
Sunt oameni care ajuta, impartasesc opinii pertinente, stiri, chestiuni folositoare pe care le citesti cu placere iar dupa vezi o postare despre cum guvernul Rusiei se contrazice cu cei care cred ca zvon este total diferit de leak.
Ma refer la doua persoane, memerazboi si cerebel, sunt multe cazuri in care doar posteaza total fara sens sau cu chef de scandal si intriga. Nu ma intereseaza sa incep sa ma cert cu ei, nu este vorba de niciun fel de jignire asupra lor, probabil sunt niste copii de 14ani care se dau adulti, probabil sunt mai mari si nu si-au gasit inca directia, probabil or fi doar troli si asa se distreaza ei, sunt multe posibilitati, treaba voastra ce faceti in viata reala insa nu bruiati placerea altora de a petrece timpul pe forum.
Eu as zice ca e si acum prezent, sub o alta forma, la deruta. Invatam sa traim cu el, cam cum se vrea cu virusul asta, imunizare in timp.
Bookmarks