Am dat astazi de un fenomen pe youtube numit MirceaKitsume. Nu cred ca am fost atat de stupefiat de foarte mult timp. Este vorba de un tip de vreo 24ani care e pasionat de ponei roz, face tot timpul misto de bunicul lui de 88ani, isi filmeaza certurile din casa, se comporta ca un retardat insa parca n-ar fi chiar asa. Filmuletele lui te lasa cu o expersie neutra. Stie cineva care-i treaba cu el? e bolnav sau ceva de genul?
www.youtube.com/watch?v=fUXBwhTb634
Fotbalistii celor de la Leyton Orient nu mai au voie sa joace FIFA14....
Y! SPORTS
After winning their first eight matches of the season, Orient only managed 1-1 draws in their two matches since FIFA 14's release, including last week's match against Oldham
Stie cineva vreo pensiune/vila de inchirat la munte de revelion (de preferat in Busteni, dar merge si in Predeal)? 3 nopti, 14-16 insi.
Ma enerveaza ca ori gasesc la preturi stupide (unu imi cerea 200 pe noapte...) ori la oferte gen "5 nopti minim".![]()
Am citit ,,will it blend" din clipul lui blaupunkt si fara sa vreau/fara sa-mi dau seama am dat refresh la pagina si am vazut pisica din clipul lui calin_kalf 2 secunde mai tarziu. Pentru cateva momente pana sa-mi dau seama am fost ,,what the.."
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks