Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 188 of 511 FirstFirst ... 88 138 178 186 187 188 189 190 198 238 288 ... LastLast
Results 3,741 to 3,760 of 10202

Thread: Spambox XXL

1. #3741 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    ^ Din cate stiu eu daca mai ai cutia si factura ai garantie... si eu am patit la fel cu o pereche de Fila si nu stiam la momentul respectiv ca au garantie si i-am aruncat, am aflat doar dupa ce a expirat

2. #3742 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Exista vreo sansa sa-mi primesc banii inapoi pe o pereche de tenesi (marca Pepe Jeans), care s-au dezlipit la prima spalare (dupa aproximativ o luna de purtare)? Au fost cumparati de la magazinul KIX din AFI si n-au fost deloc ieftini...
    30 de zile de la data achiziţionării ai garanţie, eu am schimbat o pereche dupa vreo 2 saptamani

3. #3743 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    are cineva idee pe unde găsesc genți tip mesager ? de preferat in Constanța, dacă nu, online, la prețuri decente.

4. #3744 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu am cuvinte
    Attached Images Attached Images 969802_529140087141247_42710699_n.jpg

5. #3745 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Just tumblr.

6. #3746 SP
    Teraflops Graft's Avatar

7. #3747 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar

8. #3748 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Rezistenta Urbana: Ce se intampla in Turcia, o analiza pentru oameni mai destepti

Believe what you want, but read it with an open mind.

9. #3749 SP
    Nu o să ințeleg niciodată de ce popoarele nu se ridică in fața parlamentelor, guvernelor, regimurilor, atunci când sunt nedreptățiți intr-un hal nesimțit. Să se ridice toți in străzi. Bine, vin polițiști, dar CÂȚI polițiști pot veni frate până la urmă, dacă se ridică tot poporu' ? Ah, și polițiștii. Cât de dobitoc să fi să lupți pentru un moș care se pișă pe el, stă intr-un scaun comfortabil și-ți dă ordine, și te pune să ii bați pe alții pentru legi care sunt clar și impotriva ta, că doar n-oi fi tu mai special doar fiindcă ai o insignă cusută pe jachetă.

Avem nevoie de un V ( din V for Vendetta ) in fiecare stat corupt și haotic. O bombă bine plasată când toți parlamentarii sunt in Palatul Poporului. Și aia e.

10. #3750 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Bai

11. #3751 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

I think I find this a bit too funny.

12. #3752 SP

13. #3753 SP
    Senior Member Mask's Avatar

14. #3754 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Rindfleischetikettierungsueberwachungsaufgabenuebe rtragungsgesetz

15. #3755 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by zinodaur View Post
    Nu o să ințeleg niciodată de ce popoarele nu se ridică in fața parlamentelor, guvernelor, regimurilor, atunci când sunt nedreptățiți intr-un hal nesimțit. Să se ridice toți in străzi. Bine, vin polițiști, dar CÂȚI polițiști pot veni frate până la urmă, dacă se ridică tot poporu' ? Ah, și polițiștii. Cât de dobitoc să fi să lupți pentru un moș care se pișă pe el, stă intr-un scaun comfortabil și-ți dă ordine, și te pune să ii bați pe alții pentru legi care sunt clar și impotriva ta, că doar n-oi fi tu mai special doar fiindcă ai o insignă cusută pe jachetă.

Avem nevoie de un V ( din V for Vendetta ) in fiecare stat corupt și haotic. O bombă bine plasată când toți parlamentarii sunt in Palatul Poporului. Și aia e.
    O sa intelegi cand mai cresti putin.

16. #3756 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    in weekend cu bita

17. #3757 SP
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    O sa intelegi cand mai cresti putin.
    Care to elaborate ?

18. #3758 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    What's up CG ? long time no see .

19. #3759 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    http://www.mediagalaxy.ro/mouse-wire...usb-2-4ghz-alb Ei zic ca e design original cand este doar un kitsch ieftin de Magic Mouse

20. #3760 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E o porcarie mouse-ul ala. L-am luat saptamana trecuta dar dupa doua zile l-am dus inapoi. Nu e bun de nimic. Pierde semnal, asa zisul touch e sub orice critica si daca nu ai mousepad aproape sigur nu va functiona cum trebuie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.