^ Din cate stiu eu daca mai ai cutia si factura ai garantie... si eu am patit la fel cu o pereche de Fila si nu stiam la momentul respectiv ca au garantie si i-am aruncat, am aflat doar dupa ce a expirat![]()
^ Din cate stiu eu daca mai ai cutia si factura ai garantie... si eu am patit la fel cu o pereche de Fila si nu stiam la momentul respectiv ca au garantie si i-am aruncat, am aflat doar dupa ce a expirat![]()
are cineva idee pe unde găsesc genți tip mesager ? de preferat in Constanța, dacă nu, online, la prețuri decente.![]()
Rezistenta Urbana: Ce se intampla in Turcia, o analiza pentru oameni mai destepti
Believe what you want, but read it with an open mind.
Nu o să ințeleg niciodată de ce popoarele nu se ridică in fața parlamentelor, guvernelor, regimurilor, atunci când sunt nedreptățiți intr-un hal nesimțit. Să se ridice toți in străzi. Bine, vin polițiști, dar CÂȚI polițiști pot veni frate până la urmă, dacă se ridică tot poporu' ? Ah, și polițiștii. Cât de dobitoc să fi să lupți pentru un moș care se pișă pe el, stă intr-un scaun comfortabil și-ți dă ordine, și te pune să ii bați pe alții pentru legi care sunt clar și impotriva ta, că doar n-oi fi tu mai special doar fiindcă ai o insignă cusută pe jachetă.
Avem nevoie de un V ( din V for Vendetta ) in fiecare stat corupt și haotic. O bombă bine plasată când toți parlamentarii sunt in Palatul Poporului. Și aia e.
Bac Exams Countdown on �Monday, 1 July 2013 at 08:00, EEST timezone (+0300 GMT)
Tic-tac motherfuc*ers.
http://www.mediagalaxy.ro/mouse-wire...usb-2-4ghz-alb Ei zic ca e design original cand este doar un kitsch ieftin de Magic Mouse![]()
E o porcarie mouse-ul ala. L-am luat saptamana trecuta dar dupa doua zile l-am dus inapoi. Nu e bun de nimic. Pierde semnal, asa zisul touch e sub orice critica si daca nu ai mousepad aproape sigur nu va functiona cum trebuie.
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks