^ sa inteleg ca nu e fan xbox?
Gahhh, am fost astăzi la medicul stomatolog și am un chist gingival ce necesită intervenție chirurgicală. -.-
Intrebare ( probabil de noob ) : Cunoaste cineva un depozit de calculatoare prin Bucuresti ? ( cele pe care le cunosteam s-au inchis ... ) Un prieten are nevoie sa-si schimbe cateva piese ( gen placa de baza ) . Anyone ? Help please ?
GUYS ! SUPER URGENT !
dacă bag HDD meu pe un PC cu altă placă de bază... practic un PC complet diferit, trebuie să il formatez COMPLET ? sau pot să păstrez datele dintr-o anumită partiție ?
SUPER DUPER ULTRA URGENT VĂ ROG !
Poti sa pastrezi datele pe E, dar daca mai ai un hard cu un sistem de operare o sa iti intre in dual boot. Daca nu o sa ti se buseasca si trebuie sa formatezi doar partitia de sistem, adica D si sa reinstalezi windowsul.
Nu o să fie dec�t un singur hard in PC. Deci ar trebui să meargă să păstrez E-ul in case of crap happening ?
O să schimb un HDD de 250GB cu unul de 500GB ( al meu ), dar vreau să păstrez datele din E: că sunt super importante, și de-aia. Mă g�ndeam că dacă il bag intr-un PC complet nou o să trebuiască să formatez absolut tot.
Ce ma enerveaza, ca GamePlace are intotdeauna ultimul cuvant. Cum postez si eu, cum da repede reply![]()
Bookmarks