Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 139 of 510 FirstFirst ... 39 89 129 137 138 139 140 141 149 189 239 ... LastLast
Results 2,761 to 2,780 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #2761 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai tocmai, daca erai gras te duceai mai bine, esti prea slab.

2. #2762 SP
    Senior Member Zero's Avatar

3. #2763 SP
    Senior Member tray's Avatar

4. #2764 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Doamne ce mascarici e asta. Cum naiba il voteaza astia?

5. #2765 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Nu am cercetat foarte bine dar stiu ca a avut o data de ales daca sa desfiinteze cazinoul din Constanta si a facut vot public pt cei care locuiau in Constanta. Cati mai fac asa?

6. #2766 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si-a vazut propriul interes si si-a castigat si sustinatori dandu-le "libertatea" sa decida ei singuri ce vor sa faca. Am vazut multe reportaje si stiri cu el, si comportamentul lui e asemanator cu a lui Becali. Nu mi se pare o persoana potrivita ca primar al unui oras important precum Constanta. In fine, nici eu nu cunosc foarte bine situatia, dar asta e impresia pe care mi-a lasat-o mereu. Smecheras de cartier.

7. #2767 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Chimie a cantat cu Loredana in Decembrie la turbohalle, mi s-a parut o combinatie fantastica intre genuri.

8. #2768 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Chimie cred că a fumat ceva stricat, cum să te prostituezi comercial lângă Mazăre?

9. #2769 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Sa stii ca e foarte carismatic Radu Mazare si asa se explica

10. #2770 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    El incearca ceva nou si ii iese, fa o compoaratie dintre el si 47, eu si acum mai ascult albumele lor pana la USILE si mi se par fantastice. El de exemplu inca mai canta si in prezent ''masina timpului'' si piesele care l-au consacrat, pe cand Dragonu la concerte canta numai prostiile lansate in ultimul timp despre masonerie si cristos, pana si la unele melodii din ''dragoste si frica'' a renuntat sa le mai cante. Nu am ratat niciun concert de vreo 2 ani, Chimie mai incearca sa isi continuie treaba dar nu prea are partener, a mai facut el ceva experimente cu shadowbox-ul, gojira, loredana dar Specii e clar ca nu o sa mai existe.

11. #2771 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    what the hell are y'all talking about

12. #2772 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by zinodaur View Post
    what the hell are y'all talking about

13. #2773 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    El incearca ceva nou si ii iese, fa o compoaratie dintre el si 47, eu si acum mai ascult albumele lor pana la USILE si mi se par fantastice. El de exemplu inca mai canta si in prezent ''masina timpului'' si piesele care l-au consacrat, pe cand Dragonu la concerte canta numai prostiile lansate in ultimul timp despre masonerie si cristos, pana si la unele melodii din ''dragoste si frica'' a renuntat sa le mai cante. Nu am ratat niciun concert de vreo 2 ani, Chimie mai incearca sa isi continuie treaba dar nu prea are partener, a mai facut el ceva experimente cu shadowbox-ul, gojira, loredana dar Specii e clar ca nu o sa mai existe.
    Da, Chimie și Loredana a fost ceva nou și neașteptat de ok ca sound, cuvântul sus, însă Chimie + Loredana + Mazăre?

14. #2774 SP
    Radu Mazare imi aminteste de Charlie Sheen everytime I see him

15. #2775 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

16. #2776 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Doamne ce mascarici e asta.
    Cum e chimie ala ) zici ca-i capatat pomana...

17. #2777 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am compus ceva special pentru voi. Sper sa va placa

18. #2778 SP

19. #2779 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar

20. #2780 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    ]

Ce pl* e porcaria asta ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 139 of 510 FirstFirst ... 39 89 129 137 138 139 140 141 149 189 239 ... LastLast