new daft punk album !!!
Daft Punk reportedly signs with Columbia Records, new album expected this spring | The Verge
new daft punk album !!!
Daft Punk reportedly signs with Columbia Records, new album expected this spring | The Verge
Guys, stateam si mancam si dintr-o data bolul de salata s-a facut praf, sunt cioburi in toata bucataria, nu l-a atins nimeni, era doar salata (cu otet) si o furculita in bol. Are cineva o explicatie ?
Paranormal activity?
Se poate sa fi fost crapat si cand ai bagat furculita in el a bubuit.
Presupun ca era cald in camera...cumva ati lasat o usa/geam deschis?
Schimbarile bruste de temperatura pot face asa ceva.
Incercati sa puneti apa fiarta intr-un vas de sticla...apoi sa il bagati intr-un lighean cu apa rece...![]()
Vasul fusese spalat cu apa rece si da, in camera era destul de cald.Presupun ca era cald in camera...cumva ati lasat o usa/geam deschis?
Schimbarile bruste de temperatura pot face asa ceva.
Incercati sa puneti apa fiarta intr-un vas de sticla...apoi sa il bagati intr-un lighean cu apa rece...
Am gasit niste chestii pe net, se pare ca nu sunt singurul caruia i s-a intamplat asa ceva. Cautati Pyrex explosion pe Google (probabil a fost fabricat la fel ca alea).
Like si Subscribe va rooog
Daca fac 1000 vizualizari intr-o luna iau parteneriat cu Social Blades. Sunt foarte entuziasmat
P.S: Daca nu am voie cu reclama aici, rog un moderator sa imi stearga postul![]()
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks