Foloseste cineva bricheta ZIPPO? am primti recent 3 recipiente cu benzina ZIPPO si vreau sa-mi iau si bricheta. Trebuie luat la ea si filtru/ piatra?
Foloseste cineva bricheta ZIPPO? am primti recent 3 recipiente cu benzina ZIPPO si vreau sa-mi iau si bricheta. Trebuie luat la ea si filtru/ piatra?
Eu am o bricheta Zippo. Fitilele si pietrele trebuie schimbate atunci cand se uzeaza. Ai instructiuni despre cum sa faci acest lucru in cutia brichetei.
Poti cumpara fitile, pietre si lichid de la standurile care vand tigari in mall-uri.
Depinde cat de mult o folosesti. O sa iti dai seama ca trebuie sa schimbi fitilul cand o sa se innegreasca. In instructiuni zice sa faci schimbul cam de 2 ori pe an.
Primesc un mesaj de la userul @suntratat
Re: salut
Hey buddy. I don't like phones. I have an old piece of **** that has a battery that keeps going for 2 weeks.
I need moneyz.
Multumesc pentru interes!
WTFFF ?
Ahh, e viral cu tatoasele? Alea sunt ultimele care mi-au ramas in minte dupa clipul asta, tatoasele.
L-am vazut in weekend, cand eram fumat, si m-a impresionat cat de bine e realizat, nu stiam ca se spameaza pe spambox.
Ahh, ms ca mi-ai zis, transpirasem tot la munca aici, ma intrebau colegii ce am de sunt agitat asa.
Acum sunt linistit!
Esti mare om!
Bookmarks