think of all the cash...![]()
Salutari..
Aveti idee cam cat ar putea fi noua ''timbru de mediu''/''taxa de timbru'' pentru un Mitsubishi din 2007, 2500 cmc, 115 cai, motorina?
Nu stiu valoarea emisiei de dioxid de carbon.
Ceva nu e bine acolo. Ori nu e din 2007 daca are 2500 cmc si doar 115 cai, ori are mai multi cai, ori motor mai mic, ori cine stie. Afla exact ce model e si se pot afla si emisiile si astfel si taxa de timbru.
^ Da, a fost greseala mea.
Defapt este vorba de 140 cai. Mi se pare cam exagerata noua ''taxa de timbru''. Am aflat ca emite aprox. 230g de CO2 pe km.
La un simplu calcul pe site-ul anaf, taxa ajunge mai bine de 5.000 de EUR. (~24.000 lei)
Este vorba despre Mitsubishi L200.
Sper sa fie o greseala.
Nu inteleg, cum adica te costa daca o vinzi? Sau nu ai inmatriculat-o si ai dat statul in judecata?
Cred ca vrea sa spuna ca mai trebuie sa lase la pret. Acum cu noua reglementare am inteles ca se plateste integral taxa de mediu pt masinile sh (cu o anumita vechime) la o noua inmatriculare, daca la momentul primei inmatriculari nu s'a platit taxa de mediu.
^ tot netul poate fi de vina, ia fa un speedtest.net
si in ce sens se blocheaza? nu mai buffereaza sau se blocheaza imaginea pur si simplu chiar daca e bufferat? daca da atunci e de la browser, un prieten a patit exact aceeasi chestie, am incercat sa reinstalam flash player, sa reinstalam browser-ul, clear la cache, disk cleanup, etc etc si la fel facea... dupa ce a schimbat browserul mergea perfect
Bookmarks