Aveti idee daca pot separa paginile unui fisier pdf in mai multe fisiere(pdf)? Am scanat mai demult mai multe documente si mi le a pus pe toate in acelasi fisier pdf iar acum am nevoie iar doar de unul din acele documente scanat.
Aveti idee daca pot separa paginile unui fisier pdf in mai multe fisiere(pdf)? Am scanat mai demult mai multe documente si mi le a pus pe toate in acelasi fisier pdf iar acum am nevoie iar doar de unul din acele documente scanat.
Cu Adobe Acrobat Pro ai optiunea de Split Document.
Sau poti incerca PDFSplit! - Split PDF files online for free.
Si totusi, dupa mai bine de 20 de ani de la acest discurs, omenirea arata ca nu a invatat prea multe..
S-a intamplat ceva cu vplay-ul ? Imi arata ca "Nu exista fisiere video" .... did i miss anything ?
De ieri imi arata si mie la fel. Daca te uiti pe pagina lor de Facebook o sa vezi ca si altii au aceeasi problema.
Mie imi merge bine. Singura chestie ciudata este ca episoadele pe care le-am vazut nu mai apar "watched" (ultimele 2 zile s-a intamplat asa, azi vad ca a revenit la normal).
Vreo idee cum sa fixez problema cu vplay-ul ? Anyone ... ?
Am pus si o poza cu o pisica ( care mie imi pare cu adevarat "cute" ) ca sa va "atrag" atentiasau cel putin sa fie spam justificat .
Pentru vplay : Login si merge.
De ce a fost banat catalinneatza? am vazut acum, si cum e singurul de pe forum la ignore la mine, eram curios ce a mai facut...el e telenovela mea de aici...
mi-am luat amenda de la politie ca nu am traversat regulamentar.ce inseamna executare silita la 19 ani ? daca nu platesc amenda, intra la impozit ?
Daca in trecut mai scapai cu o avertizare mai nou militia se comporta de parca ar avea un target lunar de amenzi.
Bookmarks