Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 233 of 511 FirstFirst ... 133 183 223 231 232 233 234 235 243 283 333 ... LastLast
Results 4,641 to 4,660 of 10202

Thread: Spambox XXL

1. #4641 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by zinodaur View Post
    Uh... funny intr-un sens prost. Beta tested in the future = nu au fost testate inca. Te-ai prins, nu ?

Si ai vreo sursa ca sunt fake ?
    Nu. De fapt, chiar am gasit cateva surse credibile potrivit carora add-ul este autentic. Mi se parea (si mi se pare in continuare) atat de absurd mesajul incat mi s-a parut cu neputinta sa fie adevarat. Ok, got it, mesajul e clar, "au prevazut cu atata acuratete incat e ca si cum ar fi testat viitorul". Considerand istoricul lor (cu cel putin patru revizii hardware cu aproape acelasi failure rate) add-ul devine hilar. Oricum, I stand corrected... Microsoft mi-a dat peste nas... Habar n-am ce-i aia advertising modern...

2. #4642 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Attached Images Attached Images amxxy7j_460sa.gif gta-v.png

3. #4643 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Imaginea si mesajul sunt funny. De asemenea, sunt fake.
    Nu e fake.

4. #4644 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Nu e fake.
    Pai stiu, m-am prins, am scris doua post-uri mai sus. Mea culpa. In afara de "thanks" ar trebui sa fie si "sorry" sa-i scriu acolo lui zinodaur. In continuare mesajul mi se pare penibil, avand in vedere istoricul si contextul "hotararilor" actuale. "we beta tested it in the future. we have absolutely no clue about the present".

5. #4645 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    A ajuns si la Cluj internetul de 200 Mbps de la UPC. Vroiam sa va intreb daca cineva din vreo metropola unde e de mai mult timp il are si cum se comporta? Sau e doar marketing?
    Momentan sunt abonat RDS Fiberlink-ul de 100Mbps. Sunt multumit de ei dar nu m-ar deranja ceva mai mult tinand cont ca am mai multe deviceuri conectate in casa.

Considerand ca on my side totul e ok (placi retea, router) voi vedea ceva diferente vizibile? Ca si uz mult HD streaming, youtube + online HD video sites, netflix etc, multiplayer games si some downloads.

6. #4646 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar

I want it, and I want it now

7. #4647 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Se găseşte in România asa ceva?
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1379449759592.jpg

8. #4648 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Imaginea si mesajul sunt funny. De asemenea, sunt fake.
    Nu e fake.

9. #4649 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Reducere in stil romanesc , F uck Yeah !
    Rezultate căutare pentru: 'payday 2' | ALTEX
    Attached Images Attached Images rsz_screen_shot_2013-09-18_at_14342_am.png

10. #4650 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by Anderul View Post
    Da. Am auzit ca-i fain. Nu inteleg de ce nu i se acorda atentia pe care o merita aici pe forum
    Domnule, ai castigat internetul!

11. #4651 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Liniste pe Spambox... joaca lumea GTA V...

12. #4652 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

doamne cat de fantastic PIZZA

13. #4653 SP
    Member Hitman's Avatar
    Genial

14. #4654 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

15. #4655 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    reduceri la eMag.
    Attached Images Attached Images reducere-stil-emag.jpg

16. #4656 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    reduceri la eMag.
    Te mira ceva la noi?

17. #4657 SP
    n-am ras dar am dat thanks.

18. #4658 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Pe sistemul hai sa va spun cat de prost sunt.

Azi la facultate, ies de la examen, bulversat, cu nod in stomac si asteptand rezultatul. Vine o profesoara la mine si ma roaga sa ii activez si ei codul de reincarcare 5euro la telefon, imi lasa un mobil si pleaca ca avea sa ia cateva lucrari.
    Cu gandul la examen, iau cartela aceea si vad un plastic dubios pe ea, gata, asta trebuie indepartat zice mintea mea iute. Incerc cu unghia sa il dezlipesc, neah, nu merge. Iau compasul si dau, asta in timp ce rezolvam subiectele afara. Facand lucrurile astea din inertie, intr-un moment imi dau seama ca nu e normal sa fie atat de greu sa afli codul de pe o cartela.
    Imi vine in minte o idee, ce-ar fi sa citesc ce scrie la 1cm deasupra, ''razuiti pe plastic'' sau ceva asemanator. Imi dau seama ca nu a fost o idee buna sa bag compasul sub plastic si sa il dezlipesc.
    Scot o moneda, in 2secunde e gata treaba. Am codul.
    Imi doream sa fie cat mai putin cifre lipsa.
    Scriu codul si introduc din minte o cifra(10 posibilitati). -COD INCOMPLET-
    Scriu codul si introduc din minte doua cifre(99 posibilitati) -COD INCOMPLET-
    Scriu codul si introduc din minte trei cifre(999 posibilitati) -COD ERONAT-
    Ma duc la profesoara la cabinet razand in hohote si incercand sa ii explic ce s-a intamplat. O linistesc zicandu-i ca daca ma misc repede pot rezolva situatia...in cateva ore.
    Incep, 000,001,002...006. Ma plictisesc!
    Sun la *222 si spun problema mea, pe femeia aia a bufnit-o rasul, si-a cerut scuze si m-a redirectionat la departamentul cartele.
    Raspunde un tip cu nume de drog halucinogen si ii spun si lui problema, incepe sa rada si ma puna sa astept incercand sa gaseasca o solutie, nemaiavand probleme asemanatoare (eu ii spusesem ca a fost materialul de proasta calitate si s-a dezlipit cand am dat cu moneda).
    Dupa 2 minute imi spune sa ii spun codul de bare pentru verificare, sa scanez cartela, bonul fiscal si o declaratie in care explic situatia. Ii spun ca nu am bon fiscal si nici nu am cum sa scanez.
    Pana la urma ii fac cererea, o pozez, mai dau 2-3 telefoane si intr-o ora jumatate s-a rezolvat treaba.

19. #4659 SP
    Attached Images Attached Images stupid-people.jpg

20. #4660 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    mai bine cumparai o cartela de 5 euro.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.