Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 358 of 511 FirstFirst ... 258 308 348 356 357 358 359 360 368 408 458 ... LastLast
Results 7,141 to 7,160 of 10202

Thread: Spambox XXL

1. #7141 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Fac 18 in Decembrie

2. #7142 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Multi inainte! Nu stiu cum sa iti indulcesc asta, dar... bine ai venit in viata de adult. Din pacate, de acum inainte vor fi in general doar probleme de genul si trebuie sa inveti sa te impui dar si sa iti creezi propriul spatiu si propria bula de liniste.

Gaseste-ti un hobby care sa te scoata din casa. Daca iti aduce si bani pe langa, cu atat mai bine. Cam atat poti face, momentan.

Ei sunt prea batrani pentru a schimba ceva la ei si tu esti prea tanar ca sa iti pierzi viata consumandu-te. Iesi, distreaza-te, inventeaza ceva, construieste un imperiu, gaseste-ti un drum. Chestii de genul.

3. #7143 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Substitut bun? Pai ala nu e bun man, e nociv, e rau. Ia de fa altceva, citeste, alearga, plimba-te, orice doresti tu. Insa lasa-l dracu de alcool, nu-ti face bine.
    Dai bani pe bautura? Well, think about, de banii aia poti iesi cu fata de exemplu, poti face altceva cu ei.
    Si nu, nu esti singurul care a trecut prin asa ceva, unii dintre noi ne-am educat singuri, si am avut de invatat de la cei apropriati sa Nu facem asa.

4. #7144 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Like trickz said, welcome to the club. Cand eram mic si ma uitam la filme, nu intelegeam de ce toti adultii sunt in depresie de Craciun; now I do. Toate se aduna in perioada asta, obisnuieste-te sa fii indiferent si incearca sa folosesti toate chestiile negative in avantajul tau. One more thing, nu te mai expune, nu lasa pe nimeni sa vada ce simti de fapt, zambeste tot timpul chiar daca iti vine sa te arunci de pe bloc. Oamenii sunt rai peste tot, vor incerca doar sa profite de nefericirea ta.

5. #7145 SP
    Multumesc mult de sfaturi baieti, chiar conteaza. Ma simt mai ok sa stiu ca nu sunt singurul care trece sau va trece prin rahaturile astea. O sa incerc sa pun cap la cap toate posibilitatile, dar acum traiesc doar cu gandul ca in curand plec. Vin la facultate in Bucuresti la anul si nu ma mai intorc. Nu are rost, dar toata perioada pana atunci va fi la fel.

Mi-am format o zona de comfort si pace pe care o gasesc in jocurile astea. Sunt tot ceea ce mai ma calmeaza si ma fac sa ma simt bine. Daca nu erau, probabil eu eram un simplu alt caz de retard pe care il vezi la stiri ca si-a luat venele si pentru asta va datorez si voua cate ceva. Aici am inceput sa descopar alte jocuri in afar de Fifa si CS. Aici mi-am format un vocabular complex si corect, pentru ca mereu ati fost aici cand am cerut un sfat. Va multumesc!

Sper ca nu a deranjat pe nimeni faptul ca am scris pe aici si poate ca exagerez cateodata dar ma ajuta sa ma calmez cand scriu.

L.E.: Nu dau banii pe bautura, apelez la beciul casei care este full. Oricum, incerc sa il ocolesc cu tot posibilul.

6. #7146 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Decat sa dai banii pe bautura, mai bine ii dai pe prezervative. If you know what I mean...

7. #7147 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Deci vii la facultate in Bucuresti si ai acasa un beci plin cu bautura? Man, o sa-ti faci prieteni in camin. Multi.

8. #7148 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Ta daa
    Attached Images Attached Images 10629661_10152429429857102_5279805068872359126_n.jpg

9. #7149 SP
    Well, abia astept. Vreau sa scap de stres, sa fiu liber. Nu vreau sa mai fiu constrans de educatia de decretei pe care au primit-o ai mei. Incerc sa ocolesc bautura, ca dovada nu am mai baut mai mult de doua beri de aproape o luna si tigarile sunt aproape inexistente. Mai am zile in care fumez 2-3 dar de obicei acelea sunt cand am cate ceva de facut la desen si am nevoie de o pauza. Incerc sa evit viciile, dar par sa se tot lege de mine. Pacanelele nu ma atrag, bautura deja nu imi mai face cu ochiul, drogurile, meh, am fumat doar marijuana si ultima oara a fost in vara. Tigarile astea sa le ia naiba, ca tot mai bag cateodata.

Si in legatura cu ce a zis flavi_us, well, in colectivul de colegi la liceu nu arat ceea ce simt. Adica cine ar vrea sa vada un zombie cu ochii trasi de somn care candeste a bautura? Incerc sa menit un zid intre viata mea privata si cea publica. Aici sunt doar un ins in spatele unui ecran si putini stiu cum sunt cu adevarat, insa offline, trebuie sa existe limitele astea. Lumea e rea, intradevar, dar trebuie sa iti bagi #$%& in ea cu orice ocazie....

10. #7150 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Nu va lasati influentati! Cum au spus colegii, nu esti primul si nici ultimul care se bat de asemenea probleme. Si in tabara mea e aproape la fel dar inca nu m-am apucat de fumat sau baut... Nu gasesc asta o solutie, desi cunosc o gramada de persoane care fumeaza si nu am incercat nicio data sa trag macar un fum. De baut, beau doar la ocazii speciale.
    Daca mai ai nervi/stres or whatever, cumpara un pachet de "balonase" si ai sa vezi ce repede scapi de toate.

11. #7151 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Si sa faci ce trebuie, ca altfel:

12. #7152 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Commentul
    Attached Images Attached Images untitled.png

13. #7153 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Am avut si eu probleme de genul asta si cu alcool si cu tigari si cu parintii. Am reusit sa ma casatoresc intre timp, m-am lasat de fumat, am permis si conduc destul de des, deci pa-pa si alcool. Trebuie sa fi tare si sa lasi lucrurile sa se aseze. Nu exista o viata ca in filme, nu o sa fi niciodata fara vreo grija sau fara vre-o nemultumire, trebuie doar sa nu te lasi coplesit de probleme. Nici eu nu sunt acum intr-u totul multumit, dar..... Axeaza-te pe serviciu, daca zici ca vi in Bucuresti o sa gasesti ceva decent de lucru, este un fel de New York al Romaniei. Daca tot esti pasionat de jocuri etc. sa sti ca cel mai bine cotat/platit/cautat domeniu acum este in IT, fie telecomunicatii, servere de date, etc. etc.
    Fi tare ni s-a intamplat tuturor intr-un fel sau altul ce ti se intampla tie acum, doar ca nu recunoastem.

14. #7154 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    @ Marinake:

1. Ceea ce descrii tu acolo se numeste pubertate si nu incerc sa te jignesc absolut deloc. Problemele pe care crezi tu ca le ai momentan nu sunt decat o faza normala de formare a oricarui adolescent. Iti recomand sa pui mana urgent pe "Romanul Adolescentului Miop" de Mircea Eliade, iti garantez ca va fi o terapie extraordinara pentru starea in care te afli.

2. Nu mai incerca sa-ti umfli boasele mai mari decat le ai, nu ai cum sa ai probleme cu alcoolul la 17 ani, eventual daca te-ai apucat de baut la 4-5 ani si te imbeti in fiecare zi de atunci. NU ai nici o problema cu alcoolul, relaxeaza-te.

3. Uita-te in oglinda, spala-te cu apa rece pe fata, da-ti 3 palme sau daca vrei ti le dau eu(nu stiu unde locuiesti), ia-ti iubita de mana si distrati-va in luna decembrie cum n-ati facut-o niciodata. In ianuarie burta pe carte, mai putine jocuri, repeti faza cu apa rece si palmele de fiecare data cand e nevoie. Urmeaza un an greu cu BAC, admitere la facultate si daca te lamentezi ca o baba suferinda de alzheimer vei ajunge ca tactu' comandand cabluri RCA de pe net.

4. Apropie-te mai mult de bunica ta, ele de obicei sunt hrana pentru suflet si sa le dea Dumnezeu cat mai multa sanatate. Fa-i o vizita, cumpara-i o ciocolata, un cadou mic de Mos Nicolae si va veti insenina zilele reciproc.

5. Fii barbata, Zoe, ce mama dracului!

15. #7155 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

16. #7156 SP
    Well, multumesc din nou baieti. Same **** everyday. De BAC si scoala nu imi fac mari griji. Nu dau la matematica iar cu restul materiilor ma impac ok spre foarte bine.

Decembrie it's gonna be a cracker. Am sa ascult sfaturile voastre, ale tuturor, incerc totusi sa o iau cu pasi mici. Eu nu am avut parte de sfaturi din partea nimanui si nu stiu cum si unde sa ma impart. Toata viata am fost condus, tinut sub ordin, kind of. De o perioada am incercat sa ma detasez, sa scap de educatia anilor 70 pe care mi-au dat-o ai mei. Au intentii bune, nu au chef sa le puna in aplicare. Cum ziceam, preocupati cu orice alt rahatis cat de mic si tot timpul nervosi.

Eu tot astept sa scap de tot, sa dau drumul la aripi. Singurul sfat adevarat care l-am primit cu adevarat a fost de la un profesor de istorie alcolist, fumator si probabil nefericit...idk, oricum, omul mi-a zis ceva ce mi-a ramas in minte. Daca urmez un model in viata, o sa fac un c#$%t mare cat mine. Fiecare are destinul si norocul lui, asa ca traiesc ghidandu-ma dupa instinct. Fac ceea ce cred ca e bine si daca imi iese am o satisfactie interna. Poate nu sunt destul de motivat, poate sunt si ignorant, dar nu am putut sa imi fac un model de viata. Am lasat totul sa decurga normal si asta o sa fac in continuare.

17. #7157 SP
    Member A_A_A's Avatar
    Quote Originally Posted by fishybon3 View Post
    ce router ai?
    asus rt-n12

---------- Post added 29-11-2014 at 12:30 ----------

Quote Originally Posted by Rasko View Post

5. Fii barbata, Zoe, ce mama dracului!
    Mare om, mare caracter.

18. #7158 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar

19. #7159 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Attached Images Attached Images shower.jpg

20. #7160 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    (...)poate sunt si ignorant
    Incearca sa te respecti, nu mai gandi asa despre propria persoana. Nu te astepta ca altcineva sa-ti acorde reespect atat timp cat n-o faci tu insuti. E important sa-ti vezi si accepti limitarile prezente, insa numai in ideea ca incerci sa le depasesti.

Ignorant nu inseamna incapabil, prost, sau insuficient instruit/ educat. Ignorant inseamna sa refuzi informatia, sa considera ca le stii pe toate si ca n-ai nevoie de nimic nou, ori nu mi se pare ca este cazul tau. Succes, ai grija de tine!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.