Ati vazut poster-ul de la Ant-man ?
^ Foarte bine, il asteptam in tara lui "Borat", dar mare grija:
nu cumva sa vina fara palaria lui de gipsy, cine stie, poate nu-l recunoastem![]()
Caut un joc pe care l-am primit la o revista de copii cand eram mai mic. Era cu un caine (cred) si la inceput trebuia sa construiesti o racheta ca sa pleci pe o alta planeta. Acolo sunt tot felul de puzzle-uri, curse, platforming si pana la urma mergi pe o planeta de nisip cu gaini malefice. Se mai intampla niste chestii si prin spatiu. La sfarsit trebuie sa iei un ou inaintea sefului gainilor ca sa te poti intoare acasa.
Revista era in romana (inclusiv CD-ul) si a fost pe piata destul de mult timp. Aveti idee de ce zic?
Merci mult! Doamne cat ma jucam de pe cdurile alea...Am avut aproape toate revistele. Tin minte ca mi se pareau foarte complicate unele puzzle-uri. Cred ca nu am terminat niciun cd, ca tot timpul ma blocam pe la sfarsit.
Ca tot suntem la capitolul asta, caut de ani buni un joc din copilărie. Tot ce îmi aduc aminte este ca puteai controla mai mulți monstruleti și puteai schimba intre ei oricând. Din câte știu erau 4 și fiecare era diferit. Locația era ceva planeta ciudata și predomina culoarea mov spre roz asa. Dacă cineva știe, îl rog sa îmi spună și mie.
Bookmarks