Ca tot vorbi vorba de EBAY, am comandat ceva pe data de 27sep, am platit si inca nu mi-a venit coletul, din Anglia trebuie sa ajunga.Tipul are 39.000 calificative.Ce e de facut? i-am aseara un mail dar nu am primit raspuns.
Ca tot vorbi vorba de EBAY, am comandat ceva pe data de 27sep, am platit si inca nu mi-a venit coletul, din Anglia trebuie sa ajunga.Tipul are 39.000 calificative.Ce e de facut? i-am aseara un mail dar nu am primit raspuns.
The new ebay ... suna ca si cum apple si-a bagat nasul acolo ( The new ebay -The new Ipad , -The new iphone ...)
But maybe it's just my impression ...
Pai e simplu. Intai de toate vezi care este policy-ul la produsul respectiv (trebuie sa scrie acolo in cat timp poti cere refund, return, etc.) Dupa care, daca seller-ul nu raspunde, ii faci report la eBay. Daca userul chiar e de buna credinta (si dupa 39.000 de calificative pozitive sigur e), o sa ramai socat cat de repede raspunde cand ii vine problema de la eBay si nu de la tine. Daca seller-ul nu vrea sa rezolve, iti vei primi banii inapoi de la eBay (in caz ca era produs cu asigurare si sub 500 EUR)...
�ncă un controller interesant, foarte fain că se poate customiza după bunul plac.
Major League Gaming - Pro Circuit Controller for PlayStation�3 - GameShark� Store
![]()
10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre meciul Turcia-Rom�nia
� Jucătorii Naţionalei au fost plăcut surprinşi de faptul că �n Istanbul se găsesc foarte multe produse tradiţionale rom�neşti: şaorma, kebab sau baclava;
� Selecţionerul are mai multe variante de echipă, el primind bileţele cu primul 11 de la absolut toţi patronii din Liga I;
� Gigi Becali le-a promis turcilor că dacă vor pierde le va construi o moschee;
� Piţurcă le-a cerut şefilor FRF ca p�nă la meciul retur cu turcii să aibă la dispoziţie un stadion ultramodern la Călugăreni sau Podul �nalt;
� Pentru că Hagi nu antrenează niciuna dintre echipe, meciul este deschis oricărui rezultat;
� �naintea partidei, tricolorii se vor relaxa �n cadrul unui harem;
� Piţurcă le-a recomandat tricolorilor să atragă jucătorii adverşi �n porţiunile mai mlăştinoase ale gazonului;
� Partida din această seara va fi comentată de Robert Turcescu;
� Rom�nia nu are cum să nu bată turcii. �n cel mai rău caz, va bate Mutu un chelner turc;
� Echipa care va avea balonul �n prima repriză va fi stabilită după ce arbitrul va da cu turbanul la mijlocul terenului.
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks