Salut tuturor. Nu prea am mai avut timp de gaming in ultimul an, am fost ocupat cu BAC-ul si admiterile, dar acum am terminat si trebuie sa iau o decizie pentru viitor. Am dat la cibernetica (ASE) si la electronica - telecomunicatii (Politehnica), la a doua fiind deja intrat cu o nota foarte mare. Probabil ca o sa fiu si pe lista de buget de la cibernetica. Acum e problema: la care din cele doua sa raman? Care facultate imi va asigura un trai bun pe viitor, in conditiile in care sunt motivat sa invat si sa fac treaba, nu sa o ard aiurea doar ca sa am o diploma. Astept pareri de la cei care au terminat sau care sunt la una dintre cele doua facultati. Avantaje si dezavantaje.

- insa rezultatele finale vor fi extraordinare, vei avea cunostinte in extrem de multe domenii ceea ce iti va permite sa intelegi cam orice si evident vei avea acces la extrem de multe locuri de munca din domenii diferite - eu spun ca e no brainer, dar FOARTE MARE ATENTIE -> Informatica economica, nu alta sectie, asta va insemna o medie foarte mare, sau o suma maricica de scos din buzunar
- doamne ce batran ma simt

Bookmarks