Eu eram la teatru si se misca tot, credeam k s-a ridicat cineva de pe scaun si cand m-am uitat in jur toata lumea era agitata...
Eu eram la teatru si se misca tot, credeam k s-a ridicat cineva de pe scaun si cand m-am uitat in jur toata lumea era agitata...
Acasa la meciul de campionatul de KZ 2,incepuseram toti sa tipam ca iesim ca ne intalnim in 5 min,eu asta ziceam dar nu stiu cine ma auzit,eram speriat,toti tipau cutremur dar runda aia am casitgat-o.Bine ca stau la curte,eram la 5 m de usa de iesire in gradina![]()
Eu eram cu controller-ul in mana pe fotoliu la COD5 si m-a miscat exact cand trebuia sa il omor cu pistolul pe Generalul ala din a patra misiune.
Eram acasa la pc tocmai intram pe consolegames si incepuse ... eram in pantaloni scurti, incepusem sa caut hainele .. am luat o geaca si alte haine pe mine am luat pspul si telefonul si am iesit in fata curtii.
e un cutremur, cutremurele au uneori replici mai mari decat ele... si se prabusesc cladiri, mor oameni.... da.. nu prea sunt importante....
Are you f*cking kidding me? No, really.
E un cutremur. A durat 10 secunde. Get over it.
Si sa nu fiu offtopic: ma jucam Burnout Paradise.
eram la restaurant cu parintii mei si niste prieteni de familie, dar nimeni nu l-a simtit. a venit patronul localului si ne-a zis ca a fost un cutremur de 5 grade. mi-a fost greu sa cred avand in vedere ca nu l-am simtit.
Eu eram sub dush in baie....sa miscat cada si credeam k e de la cateva kg in plus....dar miai dat seama k era cutremur.....pacat canteam si melodia favorita
...
![]()
Ma jucam dota eream in killing spre cu venonu am simtit nimic probabil de la basi Codu penal rulz ... etc ... si ma sunat Ana (my GF) - E cutremuurrrr Eu: Wtf o.O
L-am prins la etajul 8 impreuna cu o parte din familie si prieteni de familie. Cutremurul a fost cum a fost, dar haosul care a urmat a fost mai puternic. Ca sa va faceti o idee de cat de tare s-a speriat lumea... well, dupa cutremur, toti au plecat in 3 minute (desi se stie ca nu e bine sa folosesti lift sau scari in astfel de cazuri). Si era o aniversare... eu mai stateam, dar cu cine ? La urma urmei, daca e sa cada blocul cu mine, macar sa o faca atunci cand sunt cu prieteni/familie... Prin urmare sunt fericit ca nu m-a prins in toilet sau facand cine stie ce altceva![]()
Bookmarks