Eu eram matol. N-am simtit nimic. Get over it.
eram la pc si nu stiam de ce se misca monitoul, eram foarte intrigatdupa 2-3 secunde am auzit si agitatia de afara si pe maicamea cum urla
)
eu sunt din Focsani si aici s-a simtit destul de tare.oricum eu stau la casa si nu m-am speriat cam deloc.am vazut ca se misca televizorul dar nu stiam de ce.atunci au inceput sa zbiere bunicile mele ca a fost cutremur.erau speriate rau
Tocmai ce a fost inca un cutremur cu originea in Marea Neagra (!)... destul de lungut si de urat pe care l-am prins la etajul 6 (Bucuresti). Ora 10:50, 05.08.2009.... am inteles ca a fost de 5.8 grade pe Richter. Ooops...
P.S. Initial am crezut ca mi-e rau... dar cand am observat ca i-e rau si lampii suspendate si apei din acvariu... am zis... asta este, ma duc cu blocul...
5.1
EMSC - European-Mediterranean Seismological Centre
Aici s-a simtit ca de intensitate medie si durata scurta![]()
Am simtit eu ca s-a miscat patul putin cu mine , dar credeam ca doar am impresia .. Plus ca ascultam si muzica , si credeam ca e de la bass .
da. eram plin de nervi si am crezut initial ca din cauza starii interne de agitatie se misca camera.dupa am observat ca miscarea era liniara pe orizontal si am zis ca e cutremur.
La 10:50 dormeam.Wow nici nu stiam ca a fost cutremur
Deabea pe la 12:30 am parasit patul...
Si pe mine m-a prins la munca. Mi-a tremurat putin scaunul sub fund dar atata top. La noi in Mangalia nu s-a simtit mai deloc.
Nu l-am simtit deloc, si nici altcineva de prin birou.
De multe ori am impresia ca prea se bate apa la moara cu cutremurele... te zgaltaie un pic si trec. Dar mi-aduc aminte de cel din '77 (ca a fost, nu ca l-am trait) si ii cam inteleg pe astia mai "batrani" de ce se panicheaza asa.
Nici eu nu am simtit,era intre Timpuri Noi si Unirea.M-am prins de ce se oprise metroul 10 minute intre satatii,dupa ce am iesit la suprafata si am primit sms...![]()
Bookmarks