Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 11 of 11

Thread: Am nevoie de ajutor la un concurs :)

1. #1 SP
    UberDude Honord's Avatar

Am nevoie de ajutor la un concurs :)

Va salut pe toti! am facut acest thread cu speranta sa ma ajutati si pe mine la un concurs.Concursul este de desen, adica tot ce a trebuit sa fac a fost sa creez un desen si sa-l inscriu , avand in vedere ca am nevoie de voturi..eu incerc , ca o da Domnu sa ma ajute si pe mine cineva din comunitatea ConsoleGames ( spunetii cum vreti ca am venit cu cerseala sau chestii deastea..).Avand in vedere ca participa multi copii de 7-8 ani si doar vreo 3 de 14-15 anisori , eu am crezut ca voi castiga..si chiar asa a fost pentru un moment cand am fost pe locul 1 , dar distractia nu a durat mult pentru ca multi dintre cei mici au creat o conspiratie sa ma dea jos de pe 1..si au reusit..acum ceva vreme...eram pe locul 9..si cu ceva ajutor..am reusit sa mai reduc din nota urata pe care o obtinusem..
    Cu acordul lui MonkY , va pot da acest site Distractie pagini personale prieteni album foto referate scoala , si daca chiar doriti sa ma ajutati..puteti sa va faceti cont sus in dreapta.Iar linkul pentru vot este acesta
    CONCURSURI ONLINE | CONCURSURI CU PREMII
    Va multumesc pentru timpul acordat!
    Peace

2. #2 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Desenul tau seamna foarte mult cu asta: CONCURSURI ONLINE | CONCURSURI CU PREMII . Spune drept, cine s a inspirat de la cine.

3. #3 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Desenul tau seamna foarte mult cu asta: CONCURSURI ONLINE | CONCURSURI CU PREMII . Spune drept, cine s a inspirat de la cine.
    Cred ca el dupa cal
    In orice caz,succes cu voturile

4. #4 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    merci pt idee e timpul sa castig un PS3

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was Yesterday at 11:39 PM ----------

aaaa inscrieti animalul pana la 26 aprilie ... desenai un tauren degeaba ...

5. #5 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Ai votul meu.

6. #6 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Si al meu. Bafta !

7. #7 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am votat si eu.
    Iti urez bafta la castigarea marelui premiu, PS3!

8. #8 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    bafta
    am votat si eu

9. #9 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    votat

10. #10 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Va multumesc la toti pentru voturi si va mai astept xD se pare ca tocmai am fost cazut iara de pe locul 1 eh se mai intampla oricum sper sa nu uitati de mine cu voturile xD nu uitati se poate vota odata la 8 ore

11. #11 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Voted...again!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.