Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Pasiune pentru locuri parasite

  1. #1 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

    Pasiune pentru locuri parasite

    In ultimul timp, cam in fiecare weekend am mers prin locuri parasite, asa zise bantuite. Acum 2 saptamani de exemplu am fost in inchisoarea Doftana iar acum m-am intors de la manastirea Chiajna. Am o camera video cu infrarosu cu care filmez si mai fac si poze. Imi place foarte tare sa explorez locuri unde stiu ca in trecut au trait oameni. Ma duc numai seara, imi place si acea senzatie de singuratate amestecata cu frica, in special daca-s legende cum ca locul ar fi bantuit, totusi sunt sceptic in aceasta privinta.

    Stiti locatii de genul? as dori totusi sa nu fie locatii mediatiatizate unde au mai fost multi sau daca sunt asa, macar sa merite. Prefer spatiile inchis.
    Attached Images Attached Images haunted_hallway.jpg

  2. #2 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Foarte tare ideea. Poate esti de treaba si dai un share la ce filmezi sa vedem cum ti-a iesit?

  3. #3 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Ai putea sa faci un channel pe YouTube unde sa postezi toate astea. E un subiect care atrage multi oameni si ai putea sa faci o gramada de subscriberi.

  4. #4 SP
    Senior Member tray's Avatar

  5. #5 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    M-am gandit si la varianta cu youtube insa din anumite motive nu pot posta marea parte a filmuletelor. Cand ma duc prin locurile de genul imi place mai mult sa le simt, nu ma gandesc la a face un filmulet care sa fie atractiv pentru public. Plus de asta filmez destul de mult, ar deveni plictisitor cred, mai ales ca nici nu se vede bine, fiind bezna. De aceea e bine de vazut pe intuneric content-ul de genul. Am si pe YT cateva postate, le tin la privat in caz ca vreau sa arat la cineva ceva anume insa am facut acum cateva publice.


    Doftana, drumul din celula in celula. Observati geamul de la 0:39, a ajuns la mine pe perete, am pus si o poza cu el din tren. Ne-a oprit si politia pe strada cand ne-a vazut cu el, le-am spus ca-i talismanul meu. Ne-au condus ei in gara. E singura data cand am luat ceva de genul dintr-un loc, de obicei imi place sa las locurile intacte insa acel geam...era diferit.


    Tot Doftana, o celula plus urcarea catre celulele de la etaj. Desi este una dintre putinele expeditii in care nu am fost singur, a fost destul de ciudata, au fost 2 reprize in care se auzeau zgomote prin inchisoare, la volum destul de ridicat. Am si inpotat o seara acolo si am aprins un foc intr-o celula, muream de frig. Trebuia sa stam cat mai jos pentru a putea respira din cauza monoxidului de carbon, filmuletul cu focul nu l-am postat.



    Aici eram prin fortul Chitila, singur.


    Aici prin Cheajna. Imi cer scuze pentru inceputul lamentabil, pentru a vedea cat de cat din locatie, derulati dupa minutul 4.


    Iar spre sfarsit un mic easter-egg, am fost cu un prieten intr-o cetate iar la intoarcere am vrut sa deschid o masina, pur si simplu din mers, a fost ceva mai spontan. O deschid iar tipul cu care mergeam imi spune rapid sa o inchid si sa plecam. Mergem vreo 100 de metri iar eu tot voiam sa ma intorc pentru a o inchide doarece erau in interior cateva cutii cu cabluri si piese. N-am avut niciun moment vreun gand sa fur ceva de acolo. Usa ramasese deschisa vreo 5cm, putea oricine sa o vada si sa fure ce era. Asta tot nu voia, pana la urma ma intorc si o inchid. Mergem 200 de metri, tot incerc sa il conving sa ne intoarcem ca poate putem dormi acolo iar intr-un final facem un armistitiu, suna el o prietena, ii spune situatia iar daca tipa spune da, ne ducem si dormim in masina. Eram cu vreo 4ron totii banii la 35km de oras si bancomat. Am si filmuletul cu apelul, cu inchisul usii cand ma duc eu dar nu le-am mai postat. Vedeti mai jos daca tipa a spus da...
    Attached Images Attached Images 23022014160.jpg 23022014156.jpg file0035.jpg file0024a.jpg file0026a.jpg file0045a.jpg file0047a.jpg comp1.jpg 22022014152.jpg 1981334_10152209329197708_1379583616_o-1-.jpg

  6. #6 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Frate, you got ballz of steel sincer. Eu m-as panica in ultimul hal sa fiu singur undeva si sa aud sunete puternice.

  7. #7 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Recomand subreddit-ul: AbandonedPorn: Abandoned everything , pentru imagini cu tema asta.

  8. #8 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Frate, you got ballz of steel sincer. Eu m-as panica in ultimul hal sa fiu singur undeva si sa aud sunete puternice.

    Daca te referi la Doftana, in filmuletul acela mai eram cu un prieten, se vede si el un pic in filmulet. Dupa cum se poate observa si din limbajul folosit in filmulete, nu am niciun fel de apartenenta catre religie sau dumnezeu iar legat de fantome si chestiuni de genul, am o parere sceptica desi am experimentat si am trait intr-un mediu mai ocult.
    Intunericul si frica de singuratate sunt frici pe care le am de mic. Mi-a fost frica sa stau in camera singur pe intuneric iar cand mergeam din camera in camera, aprindeam toate becurile si maream pasul.
    Desi necredincios de fel, am fost mereu atras de latura spiritelor, ocultism si moarte, desi in privinta primelor 2 am fost si sunt sceptic. Acum 2 ani incepusem cat mai adanc sa ma alatur catre aceastra lume iar in acea perioada m-am ales cu sindromul Hag, i se mai spune si SleepParalysis. Mi se intampla si de 5 ori pe seara, ajunsesem sa nu mai pot dormi singur iar in permanenta aveam nevoie de o luminita care sa ma ajute cu orientarea in spatiu (imi amintesc cat de ciudat a fost sa-i explic unei persoane la care am inoptat ca-i important pentru mine ca in camera sa fie mereu o luminita la care ma pot raporta). Pentru cei care nu au patit pana in prezent, cel putin la inceput e infiorator, auzi ce se intampla in jurul tau, vezi prin camera insa nu te poti misca. Majoritatea parerilor pe care le-am citit specifica in permanenta de simtirea cuiva in camera ce sta pe pieptul tau. Esti si intr-o stare de somnolenta-oboseala si pe moment nu gandesti coerent, mai ales daca tu in permanenta iti imbibi subconstientul cu chestiuni paranormale, tocmai vazusem acele emisiuni de pe Disovery cu case bantuite. Imi amintesc ca in prima seara am chemat-o pe maica-mea sa doarma in camera cu mine iar ea la un moment dat a plecat. Stiind ca nu pot vorbi in acea stare, m-am pus in pat in fel incat sa pot da cu calcaiele in structura patului, stateam pana la genunchi. Mi s-a intamplat iar, nu am putut da, nu puteam spune nimic, ma sufocam. Imediat cum am scapat, m-am dus glont la ea si nu am mai incercat sa atipesc. Imi era foarte frica sa adorm. Mai am o cunostinta care a patit si-mi spunea prin ce traume trece. Dupa primele 2 saptamani am inceput sa ma obisnuiesc. Pe urma au inceput sa se rarifice, pateam doar 1-2 ori pe luna iar in prezent mi se intampla de maximum 4 ori pe an. La inceput durau mult insa cu timpul, cand inveti cum sa se le faci fata nu mai e la fel, daca stai relaxat iti revi in scurt timp.

    Prima experienta cu o casa asa-zisa bantuita a fost anul trecut, am stat singur acolo aproximativ 10nopti, cu pauze, mai veneam si prin Bucuresti. Nu aveam electricitate, trebuia sa trag un prelungitor de la un vecin cu care imi mai alimentam o lampa si citeam istoria artei. In acea atmosfera ma relaxa acest lucru. Erau seri cand imi era frica si traseram la orice zgomot auzit prin casa.

    De la dormitul cu lumina aprinsa am ajuns ca inoptez prin tot felul de locuri stranii, in majoritatea timpului singur. Este o placere speciala cand esti singur intr-un astfel de loc si incerci sa iti controlezi bataile inimii fiindca te distrag de la auzitul linistii din jur, chiar e un sentiment special.

    In momentul de fata as accepta si mi-as si dori sa ma duc singur intr-o casa de care se spune ca-i bantuita, eventual daca as avea si ceva aparatura video performanta ar fi si mai bine. Am deja ceva stabilit pentru Iunie...


    Una dintre cele mai tari chestiuni traite intr-un astfel de mediu este sub forma de inregistrare audio si putin video care ulterior, dupa cateva ore de stat cu castile in urechi, pus pauza->scris->play a devenit un fisier text de vreo 5 pagini de monitor fullhd. Nu l-am publicat pe nicaieri.

  9. #9 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce camera si/sau echipament ai folosit pentru filmari? Chiar si cele noapte se vad destul de bine.

  10. #10 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Primele 3 sunt filmate cu telefonul, Nokia N97.
    Ultimele 3 sunt cu camera actuala, un Benq S21. Filmeaza in bezna fara a vedea altcineva ca filmezi insa la distanta scurta, aproximativ 1 metru in aer liber iar in incaperi poate ajunge si la 2 metri cu detalii foarte bune. La ultimul filmulet de exemplu era lumina foarte-foarte slaba in acea masina, ca sa vedem pe acolo trebuia sa aprindem o lanterna. Daca o folosesti ziua filmeaza ok. Imi place ca e foarte buna pentru drumetii, daca ti se termina acumulatorul, poti baga orice acumulatori/baterii AA si pe deasupra mai are si 2 sloturi de card. O gasesti si la 250ron, chiar face banii, daca e zi filmeaza foarte in regula,

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Locuri frumoase din Romania By vasilescui in forum Travel & Fashion
    Replies: 0 Last Post: 05-05-2011, 08:24
  2. Locuri de vizitat pentru un consolist in Londra By MonkY in forum Travel & Fashion
    Replies: 6 Last Post: 20-03-2010, 12:31
  3. 16.000 locuri pentru beta-ul MAG By Bobby in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 16-09-2009, 00:17
  4. Jocuri,pasiune sau dependenta? By zaice in forum Console Club
    Replies: 110 Last Post: 06-02-2009, 19:39

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts