Buna seara din nou! Tot eu...
Cine are multi followers si poate da un RT? Contracost daca trebuie.![]()
![]()
Buna seara din nou! Tot eu...
Cine are multi followers si poate da un RT? Contracost daca trebuie.![]()
![]()
Client Twitter pentru PS3: xbmc-xtweet - A full-featured Twitter client for the XBMC Media Center - Google Project Hosting
Acum ceva timp aveam un cont twitter, dar s-a pierdut �ntr-un fel sau altul, așa că am pus pe picioare unul fresh cu durată de viață, din partea mea ați primit follow majoritatea, nu pretind un follow back, just to let you know!
Follow me!
Am inceput sa folosesc si eu twitterul, cam dezamagit de mica comunitatea romaneasca care foloseste aceasta retea.
https://mobile.twitter.com/#!/baciu91
Nu e chiar mică, ZeList indică peste 50k utilizatori �nregistrați. Există posibilitatea ca numărul să fie de fapt mai mare (pentru că mulți nu �și trec locația).
Ze List
Am si eu un cont cat de cat recent,deobicei urmaresc games,tv shows,..anime..etc..postez..deobicei chesti amuzante,videoclipurimai una alta..daca cineva are chef sa-mi dea "follow" id este DanceWatcher21
![]()
eu il folosesc ca sa urmaresc studio-uri, developeri, stiri legate de locul de munca (in gaming bine-nteles), tipi care fac livestream si unii profi de faculta. This iz me: https://twitter.com/#!/Tudoran92
p.s. il folosesc aproape in fiecare zi. Scurt si la subiect. Daca ma intrebi pe mine Twitter>Facebook (desi e cam greu sa le compari)
intr-adevar..foarte folositor twitter-ul asta..cei mai multi game directori au twitter si chiar raspund la el..in primele zile dupa ce a aparut trailer de MP cu GoW Ascension l-am intrebat pe Todd Papy daca SP va fi mai scurt decat GoW3(cum se zvonise) si suprinzator a raspuns..
eu foarte rar postez si intreb lumeadesi am contul de de E3-ul de anul trecut (ca vroiam sa trimit niste intrebari live legate de Twisted Metal la David Jaffee care era la o emisiune GT), cred ca abia am 30 de tweet-uri. Da intru zilnic pentru ca sunt unii tipi care fac livestream de Starcraft 2, Dota 2, SFXT, SF 4 si MK (am vazut odata un campionat...finala chiar a fost
![]()
![]()
)
Eu folosesc contul ca sa il urmaresc pe Kojima si Classic Game Room. Mai urmaresc si alti developeri, dar posteaza destul de rar chestii interesante.
@DanTe23481
deocamdata il urmăresc pe tudoran,cine mai are twitter poate lasa un nume :rolleyes:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
uite aici niste informatii legate de simboluri (foarte utile la Twitter) : Twitter Symbols: What Do @, d, RT, # Mean? | Blog One Another
Eu nu ma mai satur de el. Multumita lui Twitter aseara am prins MLG Summer Battle Arena chiar de la inceput. Thanks Twitter![]()
Dante ti-am dat follow(Bon3Fish), si am ras la pozele tale
P.S:acum stii cum ma cheama
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Bookmarks