Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 8 of 8

Thread: Anunt umanitar!

1. #1 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

Anunt umanitar!

Vin cu o rugaminte pentru toti cei disponibili, nu sunt adeptul mass-urilor, dar trebuie sa fac treaba asta, asa ca iata:

Am un prieten bun ce sufera de o boala teribilia, leucemie. Momentan este internat, a urmat toate tratamentele cu citostaticele si a ajuns in momentul in care trebuie sa faca cel mai intens tratament. Acesta implica reducerea sistemului imunitar la 0 si, automat, o recuperare ce se poate face numai in mediu septic, izolat si supravegheat. Din pacate, sistemul nostru sanitar nu este capabil sa furnizeze asemenea mediu. Din fericire, in Italia exista o clinica care ii poate da aceasta sansa, dar are nevoie de minim de 30.000 de euro pentru a putea ajunge acolo.
    Asadar, daca sunteti dispusi si dornici de a-l ajuta, va pun la dispozitie un cont in care puteti dona, dupa posibilitati:

RO87RNCB0318002713020001 cont in LEI

Beneficiarul este Gheorghe Marga (sotia lui Gheorghe Andrei). Va multumesc.

http://www.andreigheorgheumanitar.blogspot.com/
    Attached Images Attached Images andrei_gheorghe.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am donat si eu. Putin, atat cat am putut. Sper sa reuseasca. Ii urez multa sanatate !

3. #3 SP
    Senior Member Walkman's Avatar

Priviti-l si pe Grey in exclusivitate

4. #4 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    YouTube - Andrei Gheorghe Umanitar

Priviti-l si pe Grey in exclusivitate
    In exclusivitate pe acolo suntem si eu si Mo :d

5. #5 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Salvati-l pe Alex!

Numele meu este BRISC ALEXANDRU DAMIAN, am varsta de 3 ani si 4 luni, locuiesc in Cluj Napoca si pana acum 2 luni eram un copil normal perfect sanatos, care alerga alaturi de alti copii in parc si care alaturi de tatal meu Claudiu si mama mea Ioana eram o familie fericita in asteptarea fratiorului meu care intre timp a venit pe lume si pe care il cheama David Robert si pe care il iubesc mult.
    Acum 2 luni a inceput calvarul pentru mine, in momentul in care mi s-a spus ca trebuie sa ma internez in spital pentru că am o "comoara" la burtica ce trebuie scoasa afara.
    Nu prea stiam multe, dar in acest timp am suferit foarte mult .
    ESTE NEVOIE DE TRATAMENT IN STRAINATATE
    DIAGNOSTIC :NEUROBLASTOM ST.III (TUMOARE GIGANT INOPERABILA)
    PENTRU DONATII :
    IN BANCA TRANSILVANIA SUCURSALA CLUJ NAPOCA
    RON : RO36 BTRL 0670 1201 T187 87XX
    EUR : RO11 BTRL 0670 4201 T187 87XX
    USD : RO60 BTRL 0670 2201 T187 87XX
    TITULAR CONT: BRIS.C ALEXANDRU DAMIAN
    COD SWIFT : BTRLRO 22

ING BANK N.V. Amsterdam Sucursala Bucuresti
    RON : RO31 INGB 0000 9999 0019 3771
    EUR : RO85 INGB 0000 9999 0155 2157
    USD : RO46 INGB 0000 9999 0155 2471
    Codul SWIFT : INGBROBU
    POSESOR CONT TATA : BRIS.C CLAUDIU MARIUS
    Telefon Contact :
    Tata Claudiu Brisc : (004)0744/538256
    Mama Ioana Brisc : (004)0740/523918

6. #6 SP
    Member zaice's Avatar
    Salvati-l pe Alex.Cazul este real,si necesita ajutorul vostru.Aveti situl Salvati-l pe Alex! care cuprinde toate datele despre caz si conturile de donatii si numerele de telefon.Orice gest ajuta.Salvati-l pe Alex!
    Attached Images Attached Images alex.jpg alex3.jpg

7. #7 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Acum il puteti ajuta pe Andrei printr-un SMS (2 euro) la 879, din orice retea.

http://www.andreigheorgheumanitar.blogspot.com/

8. #8 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    ce s-a mai intamplat? am incercat si eu sa mai conving pe cei de prin lista de mess sa trimita ca e mai usor prin sms..nu stiu cati au facut-o dar sper sa fi ajutat la ceva...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.