Asta presimt ca o sa fie un topic destul de funny.
Povestea:
Incepand cu toamna lui 2015, vecinul de sub mine a inceput sa asculte muzica foarte tare. Eu am fost plecat intreaga vara 2015 (Iunie - oct), deci nu stiu cand s-a mutat, ca e cineva nou, dar a fost candva in perioada asta. Eh, eu cand m-am intors am dat de un vecin galagios, care asculta muzica de la un post de hip-hop sau ceva similar, e 100% radio pentru ca nici in timpul reclamelor nu da mai incet. Muzica ascultata de el pe langa calitatea indoielnica, e la un volum mult prea ridicat, uneori imi vibreaza podeaua. M-am dus la el la usa, prima data m-a ignorat desi l-am vazut prin vizor, dar a doua oara mi-a raspuns. Explicatia lui a fost: Imi place sa ascult mai tare cand e o melodie care imi place, iar in rest nu e tare deloc, e la volumul 10 din 50 imi explica el. Asta in timp ce eram la el in usa si abia ne auzeam din cauza muzicii. Mi-a spus totul cu o nonsalanta greu de replicat. E ceva marocan, habar n-am.
Am facut plangere la asociatie, a venit un nene de acolo, cica a vorbit cu el sa inceteze si mi-a spus ca nu va mai asculta muzica atat de tare, ca da mai incet, bla bla. Asta a fost la inceputul lui ianuarie. Pana prin februarie l-am mai auzit, dar nu ca inainte si atunci am zis ca na, nu imi mai bat capul. Apoi in februarie am fost plecat aproape toata luna si nu stiu ce a facut, dar de cand m-am intors a inceput iar. Am facut iar plangere la asociatie si habar n-am daca o sa faca ceva sau nu. Nu mi s-a spus daca e chirias sau proprietar, ca daca era chirias se rezolva de la inceput ca il dadeau afara si gata. Isi mai pierdea si depozitul
Mbon, partea funny incepe acum. Pe langa ce va face asociatia, vreau si eu sa ii fac viata un calvar. In vreo 2 luni eu ma mut de aici, adica scap de el si de orice plangere imi va face el mie pe viitor. Singurul lucru pe care am inceput sa il fac in ultimele 5 zile este ca la 2-3 noaptea sa ma trezesc si sa scap "din greseala" o gantera de 10kg de cateva ori in dormitor.
Daca aveti idei interesante de a-l enerva si eu la randul meu, ar fi excelent. Nu as recurge la violenta, desi imi vine sa il omor uneori cand nici sa ma uit la TV nu pot ca urla porcariile lui.

Bookmarks