primul nick a fost mrENigma. de la celebrul eduard nigma din batman
dupa care l-am schimbat in BoDoPSX. bodo de la bogdan si psx de la febletea de la vremea aceea playstation![]()
primul nick a fost mrENigma. de la celebrul eduard nigma din batman
dupa care l-am schimbat in BoDoPSX. bodo de la bogdan si psx de la febletea de la vremea aceea playstation![]()
A vazut cineva filmul The Faculty? "Drogul" care a salvat lumea in filmul ala se numea Skat.......cum pe XBL Skat era ocupat, prima din sugestiile pentru un nick alternativ era ZeroSkat, ala a si ramas
Am terminat si eu cartea in weekend-ul asta. Ti-a placut asa de tare incat ti-ai pus nick, numele unui personaj? Mie mi s-a parut foarte plictisitoare.
O carte idioata, al carei continut chiar trebuie sa'l stiu pt bac...la ce imi foloseste daca stiu despre niste "turme de porci" despre unii care ard cu tot cu birt, si despre un dement care se sinucide izbindu'se cu capul de un stejar....captivanta carte, n'am ce zice
E prima carte realista romaneasca..e un punct de cotitura in istoria literaturii romane. Ahem..m-a luat valu. That wasn't me.
/offtopic.
eu sunt clasa a IX. si am avut o lectie unde era doar un capitol din acea carte nu am citito toata. mi-a palcut personajul huber si cum suna numele acesta cu acent nemtesc asta este tot.
Hubernatzl e cel mai tare. Nickul meu vine de la Musca, porecla mea de zi cu zi dar in engleza "Fly" iar Nightfly de la melodia Blank and Jones- The Nightfly. Asa mi-a zis un coleg in generala dupa ce a ascultat melodia aia si asa am ramas pe toate forumurile/siteurile.
pai numele meu este Bogdan ,m-a intrebat o data un spaniol cum ma numesc i-am raspuns bogdan si el a facut din b>d rezultand dogdan mi sa parut "cool".
padawan - GameTagul meu...eram destul de nou in ale XBOX-ului si Jedi Master nu prea se potrivea![]()
well la inceput am inceput cu 3 litere ,,eXz" si m-am gandit sa il prelungesc si m-am gandit la existenta omului in univers si l-am transformat in eXistenZ
Bookmarks