Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Pi Coin - prima criptomoneda care poate fi minata de pe telefon

1. #1 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar

Pi Coin - prima criptomoneda care poate fi minata de pe telefon

Pi coin este prima criptomoneda care se poate mina cu telefonul mobil. Tot ce trebuie sa faceti este sa va descarcati o aplicatie si si sa apasati un buton o data la 24 de ore. Momentan 1 Pi valoreaza in jur de 2 euro.: https://my.okx.com/en-eu/trade-spot/pi-usd

Puteti descarca aplicatia folosind link-ul asta: https://minepi.com/GabiCutlac sau cautati Pi Network pe Google Play sau App Store. Poate facem macar de-o ciorba

Folositi codul gabicutlac cand va faceti cont si ma ajutati si pe mine sa-mi creasca viteza de minare. Apoi puteti si voi invita alti prieteni cu codul vostru.

2. #2 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Gabi, am avut cont la astia din 2018, de cand erau in stagiu de teste, strangeau utilizatoriii... Macar sa ma dau eu cu capul de pereti pentru sutele alea de PI care le aveam in cont. 7 ani mai tarziu si vad postul tau ca valoreaza 2 euro un PI.....
    Intelegi unde vreau sa bat cu apropo-ul.

3. #3 SP
    Pai sutele de Pi le poti recupera daca mai ai contul. Nu sunt pierduți.

Nu înțeleg apropo-ul.

4. #4 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Ai pierdut startul, a fost 20 de dolari acum 1 saptmana sau ceva de genu. Acum e fix 0, tine de ei , poate vreodata o sa creasca din nou. Also, vezi ca miroase a schema piramidala si nu se stie daca va fi vreodata acceptat pe binance sau alte platforme consacrate

5. #5 SP
    Nu am pierdut startul, am aplicația de câțiva ani, dar nu am intrat chiar zilnic in ea, pt ca nu credeam ca va avea vreodată ceva valoare, si acum imi pare rău. Nu a fost niciodată mai mult de 2,9$. Abia a fost lansata moneda de aprox o săptămână pe site-urile de trading. Prețurile dinainte erau la altceva, nu stiu la ce, dar nu la Pi coin.
    Urmează si Binance, asa se zvonește dupa rezultatul poll-ului unde comunitatea a votat peste 85% sa fie listat Pi.
    Schema piramidala sau nu, cine a intrat zi de zi in ultimii ani a făcut câteva mii de euro fără nici un efort daca vinde acum. Măcar atât. Pt mulți useri ai aplicației sunt enorm de mulți bani.

6. #6 SP
    Junior Member puiutu's Avatar
    Am vreo 6000 PI, verificati sunt insa vreo 4000.
    Maxim a fost 2,9 USDT, acum e pe scadere, cand va ajunge la 3 USDT ii vand si cumpar BTC.
    Vreo recomandare de wallet BTC pentru HOLD pe 10 ani aveti?
    Ca nu i-as tine atat timp in Bitstamp...
    Multumesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.