Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 29 of 29

Thread: Piese !

  1. #21 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Voltajul e bun 12 dar pe aparat poate sa iasa ca nu mai are puterea necesara de pornire chir daca are 12v. Nu sunt baterii care au 13v nici noi.
    Chiar si bateriile noi luate din magazin ,statute ,nu au mai mult de 12,3-4 dar au puterea de pornire buna.

  2. #22 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Posibil sa fie o problema la alternator. Mi-au dat alta pana o masoara si in continuare face figuri. Adica azi si la 9 grade mi-a ramas abs-ul pe bord.
    Vineri ma duc la un service electric sa vad daca e ceva la alternator sau demaror.
    Daca ai vreo recomandare de service electric in Bucuresti, iti sunt recunoscator.

  3. #23 SP
    is the man! trickz's Avatar
    De verificat alternatorul puteau sa il verifice si la magazinul de baterii. Eu am ajuns, cam cu 4 masini, la service-ul Caranda de pe Ferdinand, colt cu Andreescu. Un domn amabil, verifica gratuit circuitul. Daca iti e in drum, treci si pe la el.

    Nu face diagnoza computerizata (mai nou, la Reno, am vazut ca problemele cu alternatorul apar doar la diagnoza, ca vezi-sa-nu, alternatorul si-a schimbat principiul de functionare si numai digital poate fi verificat), nu stiu cat de necesara iti este, dar asta doar la reprezentanta/particulari gasesti.

  4. #24 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Pai sorgeti e aproape de caranda, tot pe ferdinand. Vineri ma duc sa iau bateria, acum am una pe care scrie renault , apoi ma duc si pe la caranda si la un service electric pe baicului. Vreau o inspectie completa, mi-e frica sa nu distruga abs-ul, care din ce-am citit, cere tensiune mare cand isi face checkul la pornire.

  5. #25 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Ajung astazi sa iau bateria, cica e ok domle', o pune si observ ciudat la ea. Nu era ea, adica in loc de 55 avea 53 Plus ca arata exterior prea bine, plastice noi. Dar i-am lasat sa ma minta ca e tot aia, important e ca asta merge ok, a plecat din prima, nu mai ramane abs-ul pe bord.

  6. #26 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Unde gasesc niste spray cu grund (primer) si apoi ceva culoare, caut ceva de calitate. Am coafat un pic, cam 1cm portiera de la sofer din cauza nenorocitei de ghieti si vreau s-o repar, sa nu mi-o manance rugina.

  7. #27 SP
    Member Wargasm's Avatar

  8. #28 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Nu, ca nu e cazul de rugina. Ma intereseaza primul strat de pregatire a vopselei, primerul, stratul de baza, peste care apoi se aplica stratul de vopsea. Am nevoie sa aplic mai intai stratul de baza pentru o protectie suplimentara, ca sa nu dau direct cu vopsea atata tot
    Oricum mersi pentru magazin, nu stiam de el. Vad ca au si Dr. Marcus.

  9. #29 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Eu tot de la ei aveam un kit. Era o solutie groasa, asemanatoare petrolului + un creion. Intai dadeam cu cea lichida, lasam cateva minute, stergeam, apoi cu creionul, dupa care, iar stergeam. Si-a facut treaba pana cand am vopsit-o. Era o zgarietura pe 2 portiere, cheie, data de un hater.

    Dr dracus ice braker a fost foarte bun in iarna asta. Am reusit sa dezghet portierele si parbrizul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Recomandare Piese PC Gaming By PwJBoy in forum Hardware
    Replies: 10 Last Post: 25-09-2011, 22:16

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts