And so it begins))))
Un roman, un neamt si un american crapa si ajung la poarta Raiului, unde statea Sf Petru. Acesta ii intreaba pe fiecare cum s-a intamplat de au murit. Americanul: “Man, am luat un credit cu care mi-am tras un Porsche. Am mers cu 280 la ora, a venit o ploaie, am derapat, m-am dus direct intr-un copac si am crapat”. Germanul: ” Herr Sfinte, am luat un imprumut si mi-am cumparat un Mercedes. Mergeam linistit pe sosea cand mi-a sarit eine Kaprioara in fata si am virat brusc stanga, sa n-o omor. Numai ca pe banda cealalta venea un TIR. Asa am murit”. Romanul: “Preasfinte, la mine a fost mult mai linistit. Mi-am luat un credit in franci elvetieni din care mi-am tras 3 masini si cand a venit iarna a trebuit sa le pun cauciuri... am murit de foame”
![]()
Atentie la hotii de anvelope! Va recomand sa gasiti o modalitate de a va lua macar cate un prezon antifurt pentru fiecare roata. Cererea e mare de anvelope de iarna, asa ca presimt ca piata SH o sa primeasca "marfa noua" de pe masinile noastre..
Hotii i-au furat cauciucurile de iarna unui constantean![]()
Mda. Trist.
Eu le-am schimbat de saptamana trecuta. 100 Ron 4 anvelope 17, o ora. Echilibrate impecabil
Bookmarks