Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Geamuri ionizate

 1. #1 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar

  Geamuri ionizate

  Mi-am luat masina in urma cu app 3 saptamani (sh) si pana acum am stat sa elibereze adeverinta de la ANAF iar azi am fost azi sa-mi fac autenticitatea la RAR si mi-au respins masina pentru ca as avea folii pe geamurile din fata, dar nu am si am inteles ca sunt geamurile din fabrica ionizate.

  Ce pot sa fac, fara sa schimb geamurile, sa trec de RAR ? de unde sa fac rost de autentificare/autorizare pentru ele si cat ma costa ?

  Cat m-ar costa 2 geamuri fata noi/sh ?

 2. #2 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar
  Din fabrica nu iti vin ionizate decat geamurile din spate, daca erau din fabrica si pe fata trebuiau sa fie conforme cu legea. Poti merge sa intrebi ce-i de facut la o firma care se ocupa cu asta sau sa gasesti manevra la RAR sa-ti dea autentificarea cu geamurile asa cum sunt.

  2 geamuri fata noi/sh te costa in functie de masina, de la cativa lei pana la sute de euro.

 3. #3 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Incearca sa ii dai aluia de la RAR ceva. Mereu se rezolva asa.

  Geamurile astea ma gandesc ca nu au venit asa din fabrica, nu? Daca e dotare din fabrica te duci la reprezentanta si le spui problema. Ei iti vor da o hartie care sa ateste ca geamurile astea sunt o dotare cu care masina vine din fabrica si RAR le accepta atunci.

  Despre ce masina e vorba?

 4. #4 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  E un Passat mai vechi, model 2000 (mereu mi-a placut masina asta ca-i mai clasica) dar am inteles de la cineva care a avut modelul asta ca asa a venit din fabrica. Faza e ca nu am cum si cui sa dau ceva la RAR, ca mereu stau numai cate 2-3-4...

  Ma gandesc sa vad daca ma poate ajuta cineva, cu o masina ca a mea, sa schimb geamurile intre ele, merg la RAR si dupa aia le schimb la loc si-i dau o bere, dar si asa e foarte mult de munca.

 5. #5 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Daca zici ca sunt din fabrica, du-te la reprezentanta sa iti dea hartia aia. Asa faci si daca iti pui xenoane cu lupa si spalator si asa am facut si eu cand am trecut la jante mai mari.

 6. #6 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar
  Eu n-am auzit pe modelele pana in 2005 de la VW sa puna geamuri inchise la culoare, de abia mai recent au inceput sa ofere optiunea asta si cele fata sigur nu ionizate, ci doar laminate.
  In orice caz, incearca sa mergi pe vwforum vezi daca are cum sa te ajute cineva sau intinde-ti antenele pana dai de o cunostinta la RAR, eventual in ultima instanta mai mergi pana acolo si trage un nene deoparte si explica-i problema.

 7. #7 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Se pare ca nu sunt ionizate (ionizat = oglinda) ci doar fumurii. Dar tot e egal cu zero daca nu am folie sa o pot da jos. O sa incerc sa caut la dezmembrari, poate gasesc unele la pret mic...

  ---------- Post added 24-08-2013 at 20:49 ----------

  Guys, se pare ca ar avea geamuri fumurii din fabrica (asa mi-a zis cineva) si nu ionizate. Si daca am asa ceva, unde pot sa merg sa-mi dea ceva la mana ca au fost din fabrica asa si cat m-ar costa (estimativ daca ai idee). Mentionez ca masina a fost adusa din Germania in 2010 de fostul proprietar.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts