Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: User Review: Burnout Paradise: The Ultimate Box

 1. #1 SP
  Senior Member erik95's Avatar

  User Review: Burnout Paradise: The Ultimate Box

  Seria Burnout s-a facut remarcata pe consolele din generatia trecuta, iar acum producatorii isi incearca norocul pe Playstation 3 si Xbox 360 cu Burnout Paradise, joc lansat in Ianuarie 2008. Burnout Paradise, unul dintre cele mai bune jocuri din 2008, primeste o noua editie. Burnout Paradise The Ultimate Box este practic o editie Game of the Year care contine jocul si cateva dintre DLC-urile lansate pentru acesta, aceasta editie a fost lansata in Februarie 2009 pentru Playstation 3 si Xbox 360, dar si pentru PC. Spre deosibere de alte editii de acest gen, tot continutul extra se afla deja pe disc.

  Imediat cum introduci discul in consola vei fi intrebat daca doresti sa downloadezi cel mai nou patch: 1.9. Dupa ce ati facut download-ul intrati in joc, unde va este prezentat orasul Paradise City. Pe parcursul introducerii aflati ca exista mai multe tipuri de permise: Learner Permit, Class D, Class C, Class B, Class A si Burnout Elite. Momentan aveti Learner Permis, dar dupa cateva minute va veti trezi cu un permis Class D. Pentru a va upgrada licenta trebuie sa castigati curse. Exista mai multe tiprui de curse: Race, Stunt Run, Road Rage, Marked Man si Burning Route. Race este un mod clasic, intalnit in toate jocurile de acest tip. Aici va veti intrece cu cativa oponenti(1-7 oponenti), cel care trece primul linia de sosire este declarat castigator. In Stunt Run aveti un scor ce trebuie atins prin executarea drifturilor, sariturilor etc. Pentru a castiga un eveniment de tipul Road Rage trebuie sa executati un anumit numar de Takedown-uri, dar la fel ca in cazul Stunt Run aveti o limita de timp. Marked Man poate fi destul de greu daca nu folositi masina potrivita. In acest mod trebuie sa ajungeti la destinatie fara ca masina voastra sa fie distrusa de urmatori, care sunt reprezentati de niste masini negre rapide si foarte rezistente. Burning Ride este destul de usor, fiind nevoit sa parcurgi un anumit traseu intr-un anumit timp.

  La inceputul jocului vei avea o masina luata de la Junkyard, acesta fiind locul unde va veti gasi toate masinile. Acestea pot fi obtinute prin simpla avansare in joc sau prin doborarea lor in trafic(veti fi informati cand o anumita masina se afla pe strazile Paradise City). Chiar daca acestea nu se afla intr-o stare excelenta pot fi reparate la Auto Repair. Daca le veti distruge in trafice ele se vor repara automat.

  Vehiculele sunt destul de multe, 75 vehicule fara motociclete. Masinile se impart in 3 mari clase: Speed, Stunt si Agresion. Speed sunt cele mai potrivite penttru cursele in care ai nevoie de viteza, Stunt sunt potrivite cam in orice tip de cursa, iar Agression sunt foarte utile intr-o cursa de tip Marked Man deoarece au o rezistenta mare. Fiecare vehicul are cateva caracteristici: viteza, boost si strenght, dar si un tip de boost. Exista 3 tipuri de boost: Stunt, Speed si Agression. Fiecare se obtine in mod diferit. Pentru Stunt trebuie sa faceti sarituri, drifturi etc. sau sa doborati asa numitele Bilboards. Pentru Speed trebuie sa mergeti cu viteza foarte mare si sa evitati ciocnirea cu celelalte vehicule. Acest tip de boost poate fi folosit doar cand bara este plina, iar daca reusiti sa folositi toata bara odata fara sa va loviti masina veti mai primi o bara de boost. Pentru Agression trebuie sa faceti cat mai multe Takedown-uri. Boostul poate fi incarcat si daca treceti pe la cele cateva benzinarii aflate in oras. In Burnout Paradise va puteti schimba aspectul masini, trecand prin Paint Shops. Din pacate nu va puteti alege culoarea in care sa fie vopsita masina.

  Un punct forte al jocului este grafica. Masinile sunt realizate excelent, la fel si strazile pe care treceti. Orasul este foarte bine realizat, existand zgarie nori, case obisnuite si chiar cladiri in constructie. Burnout Paradise este un joc spectaculor. Fiecare coliziune va fi vazuta in slow-motion, deformarea masinii fiind excelenta. Senzatia de viteza este una extraordina, reusind sa depaseasca multe alte jocuri ale acestui gen.

  Sunetul este, alaturi de grafica si gameplay, la inaltime. Motoarele suna foarte bine, lasandu-ti impresia ca in acel moment controlezi un adevarat bolid, ci nu o masinuta. Coloana sonora este bine realizata, intalnind si nume grele precum Guns'N'Roses. Muzica se potriveste perfect cu atmosfera jocului. Vocea lui DJ Atomica, ghicul nostru in Paradise City, ii poate deranja pe unii, dar acesta vorbeste destul de putin. Totusi, daca nu va place coloana sonora a jocului, puteti opta pentru muzica voastra deoarece Burnout Paradise este unul dintre jocurile ce va ofera aceasta posibilitate.

  Multiplayerul e destul de bun si distractiv. Aveti posibilitatea sa va intreceti cu alti jucatori in multe challenge-uri, ce abia asteapta sa le terminati. Din pacate nu ste prezent si un mod split-screen, dar asta este un minus minor al jocului.

  Dupa cum spuneam Burnout Paradise The Ultimate Box vine cu cateva lucruri noi. Printre acestea se numara motocicletele si modul Party. Odata cu motocicletele a fost indrodusa si o licenta pentru acestea. Din pacate eventurile nu sunt foarte variate, iar numarul motocicletelor este destul de mic. Motocicletele sunt ceva mai greu de control, in mare parte datorita faptului ca orice atingere iti va distruge motocicleta. Dupa cum spune si denumirea modul Party este un mod foarte bun pentru petreceri, cand te poti distra cu cativa prieteni. Aici exista mai multe tipuri de curse( Skill, Speed) ce pot fi jucate in pana la 8 jucatori. Partea buna e ca nu veti avea nevoie decat de un controller. Aceste curse nu sunt aceleasi intotdeauna. De exemplu exista mai multe trasee pentru cursele Speed, astfel incat daca veti juca si 8 runde nu va veti plictisi. Modul Party mi se pare o aditie mult mai importanta decat motocicletele. Acest joc vine si cu suport pentru trofee, dar si cu optiunea de a reincepe o cursa( Restart Race).

  Burnout Paradise este probabil cel mai bun joc de acest gen lansat in ultimii ani. Desi are cateva probleme minore, ramane un must-have pentru orice detinator de Playstation 3 sau Xbox 360, desigur cu conditia sa fie un fan al genului.

  Gameplay: 9.5
  Grafica: 9.5
  Sunet: 10
  Multiplayer: 9

  Nota finala: 9.5
  Attached Images Attached Images burnout035.jpg burnout-paradise-big-surf-island.jpg burnout_paradise.jpg burnout4.jpg burnout1.jpg 560856-bike03.jpg 946234_20080814_screen001.jpg

 2. #2 SP
  Teo
  Senior Member Teo's Avatar
  Foarte bun reviw dar la sunet mi se pare ca ai dat o nota prea mare.Mie nu mi s-a parut deloc ca sunetul iti aduce impresia de viteza sau poate nu ca la SHIFT.Si la party ai uitat sa scri si despre modul STUNT(...tipuri de curse( Skill, Speed) ce pot fi jucate ...).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Burnout Paradise: The Ultimate Box pe 5 februarie By istrategie in forum Console News
  Replies: 3 Last Post: 17-01-2009, 22:09

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts