Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: User Preview: Uncharted 2: Among Thieves

  1. #1 SP
    Member Cata25's Avatar

    User Preview: Uncharted 2: Among Thieves

    Uncharted a fost primul joc de pe PlayStation 3 care ne-a aratat o parte din adevaratul potential al consolei. Dupa succesul inregistrat de joc (el reusind sa se vanda in mai mult de 2,6 milioane de unitati) si criticile pozitive primite din partea unor site-uri ca IGN (precum jocul anului sau jocul cu cea mai buna grafica) si Gametrailers, era de asteptat ca producatorii de la Naughty Dog sa anunte un sequel.

    Astfel, in decembrie 2008 este anuntat Uncharted 2: Among Thieves, prin intermediul unui trailer care ni-l arată pe Nathan Drake (protagonistul seriei) ranit si aflat intr-un tren deraiat.



    In cursul urmatoarelor luni ne-au fost dezvaluite mai multe informatii despre acest sequel.

    Actiunea jocului are loc la cativa ani dupa evenimentele din Uncharted: Drake's Fortune. Nathan este acum in cautarea flotei lui Marco Polo, despre care crede ca se afla pe urmele poporului Shambhala, dar si a pietrei Cintamani, despre care se crede ca poate �ndeplini dorințele posesorului său.
    Atras de piatra evaluata la cateva miliarde de dolari, el va incerca sa refaca traseul, ajutat de un nou personaj, Chloe Frazer. De asemenea, a fost confirmata prezenta Elenei si a lui Sully in joc.

    Uncharted 2 prezinta o versiune imbunatatita a engine-ului folosit in prima parte, permitand miscari mai naturale si datorita noului sistem de fizică Havok, care, alaturi de grafica superioara, fac din Uncharted 2 unul dintre cele mai realistice jocuri de pe piață.
    Un punct in plus il reprezinta faptul ca jocul nu necesita instalare pe hard-disk.



    Pana acum au fost lansate doua beta-uri care se axează pe partea de mutiplayer a jocului. Eu am avut onoarea de a participa la ambele.
    Mutiplayer-ul poate fi jucat competitiv de pana la 10 jucatori, grupati �n 2 echipe, sau cooperativ in 2 sau 3 jucatori.
    Modurile variaza, de la clasicul Deathmatch pana la Plunder (capture the treasure).
    Multiplayer-ul ruleaza fluent, fara lag, si iti permite sa organizezi un "party" alaturi de prietenii tai.
    De asemenea, ai multe medalii de obtinut (de exemplu, sa omori 3 adversari intr-o succesiune foarte rapida), lucru care il vor tine pe jucator cel putin 20 de ore doar in modul multiplayer.

    In timp ce Uncharted a folosit aproximativ 30% din procesorul Cell, Uncharted 2 va utiliza la maxim puterea consolei, jocul umpland un Blu-Ray de 25Gb.

    Uncharted 2: Among Thieves va fi cu siguranta un joc ce nu trebuie sa lipseasca din colectia niciunui posesor de PlayStation 3 si un candidat sigur la titlul de "Jocul Anului".
    Asteptam cu nerabdare data lansării: 13 octombrie in America de Nord, 16 octombrie in Europa.
    Attached Images Attached Images uncharted2-e309hd.jpg uncharted1.jpg.jpg uncharted2_2.jpg uncharted_2_among_thieves_-20-285-29.png uncharted-2-image-001.jpg news_photo_1243989996.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Foarte bun prewiew,cata

  3. #3 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    asta si The last guardian sunt motivele pentru care regret k nu am un ps 3 ... dar dak n-as avea xbox mi-ar fi ciuda k nu am Halo si Fable ... i hate exclusives ...

  4. #4 SP
    Member Cata25's Avatar
    Pentru cei care ajung pe acest link din Google sau alte motoare de căutare, aveți aici review-ul la joc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: Uncharted 2 Among Thieves By Uziwood in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 0 Last Post: 11-12-2009, 19:24
  2. User Review: Uncharted 2: Among Thieves By GreyhounD in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 14 Last Post: 09-12-2009, 21:44
  3. Uncharted 2 : Among Thieves By ZeroSkat in forum Console News
    Replies: 6 Last Post: 03-12-2008, 21:38

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts