Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: User Review: Overlord

  1. #1 SP
    Senior Member Bobby's Avatar

    User Review: Overlord

    So and So. Nu e cine stie ce, dar e funny rau. Merge la distractie. Grafic nu se poate spune multe despre OverLord . Nu este un joc facut pentru grafica ( aduce a Oblivion dar este un pic inferior ). L-am jucat si pe PC si pe Consola si pentru PC pe setarii medium-high nu incanta la ochi . Pe consola are acel eyecandy placut , acel cartoon style . O combinatie draguta. Probabil grafica nu e stralucita si datorita faptului ca jocul vine doar pentru HDTV 720p deci nu are 1080i . Oricum cum am zis si mai sus , grafica nu a fost probabil un punct forta dorit de Codemasters ( care au lansat si dirt-ul cu un pic timp inainte , vor un bun segment de piata pe piata consolelor ) .

    Povestea e a unui Overlord trezit din mormant de niste minions si apoi iti vezi castelul distrus etc , si trebuie sa redevii " the big overlord .. one overlord to rule them all" .Si acum partea buna a jocului . Gameplay. Si cand spun gameplay la overlord , ma gandesc numai si numai la minions . Sunt cateva tipuri de minions in functie de functiilor lor : sunt brown minions cei mai mult ptr bataie , red minions tot bataie dar abilitate ceva cu foc si blue minions care sunt doctorii . Poti strange langa tine in jur de 50 de astfel de minions si ii poti pune sa faca orice pe harta . Ori sa impinga un copac care iti sta in drum , ori sa distruga o ferma , ori sa omoare tot ce misca ( doar esti overlord ,nu? ). AI lor este chiar reusit si nu se blocheaza la primul colt sau la primul copac ce le iese in cale . Foarte bine implementat este si controlul acestora : le poti da comenzi clare ce sa faca sau poti cu RS sa ii indrumi tu pe harta . Pe calculatorul control este mai complicat dar pe console doar misti stickul si toti aghiotantii tai vor urma calea setata de tine . Minionsii sunt extrem de comicii . Sunt in stare sa ia orice pe jos pe post de arma ( toate prostiile ei le iau ) , daca trec printr-o ferma de dovleci ii vezi iesind cu dovleci in cap pe post de armura . Si au niste in replici in ei de mori de ras . Un fel de oblivion distractiv .

    Bine o faza cam ciudata e in anumite locuri poti sa omori din minions pentru a iti vindeca personajul. Dar mereu unde fantana de sacrifiu langa este cea unde poti da summon la alti minions. Si poti da summon la cati vrei tu ( in limita maxima a personajului) . Cand acestia mor te duci la fantana si scoti altii De fiecare data cand omori pe cineva primesti o luminita ... numarul de luminite spune de cate ori poti da summon

    Desi toata lumea il considera RPG , nu prea este . Este un fel de RPG/RTS sau ceva de genul acesta. RPG nu prea e ca nu ai multe optiunii de customize la persoanaj si majoritatea timpului dai ordine la minions. Dar asta nu scade deloc din intensitatea jocului . E chiar placut sa vezi vreo 15 minions cum sar pe un troll incercand sa il omoare. Si sar pe langa sau se lovesc unii pe ceilalalti si apoi incep sa urle pe acolo. Sau cand le dai ordine sa devasteze orasul si incep s-o faca pe nebunii pe acolo. Oricum de departe cea mai haioasa faza e la inceput. Cu o imagine pitoreasca cu niste oite care zburda pe un picior de rai / pe-o gura de rai si de odata apar 10 "fioroase" creaturi si bof trosc .. pa pa oite

    Camera poate fi ciudata la inceput. In toate jocurile de consola RS era pentru intors camera etc si LS pentru movement. Aici LS e movement-ul tau si RS pentru minions. Nu ai optiunea cu camera movement ceea ce este un downside. Nu poti admira imprejurimile .Harta jocului este destul de mare deci probabil si playing time-ul este unul ridicat si nu va fi un joc ce il poti termina intr-o zi , doua .

    Misiuniile sunt unele funny unele destul de grele si necesita destula atentie mai ales in controlul minions-urilor . Dar in rest sunt destul de simplu de rezolvat questurile . Pana te obisnuiesti cu controlul si apoi totul devine floare la ureche Ai misiuni gen : " get a crane to rebuild the tower" sau " get a mistress for your tower ".This sounds fun a mistress . Desi tot aici intervine si cel mai mare minus al jocului . Nu primesti informatii referitoare la misiuni. Nu ai decat o lista cu questuri dar nu si detalii despre . Cum e cea cu " get a mistress for your tower ". Atat spune. Ma lasa in plop .. iau una cu forta , o platesc pe una , o fi vreuna super overlord wife undeva pe harta . Nu stiu . Trebuie sa aflu. E cam enervant ( sau sunt eu prea adormit la ora asta sa imi dau seama ca exista vreun buton magic pe gamepad care deschide questurile si primesc informatii despre ele )

    Loading time-ul este acceptabil . Dar e o faza ce am observat-o si pe pc . La prima rulare a jocului loading time-ul este ceva mai mare decat in restul rularilor. Gen Darkness in loading time-uri apar minions care ori se alearga unii pe ceilallti , ori se uita ca prostii in stanga si in dreapta . Nu vorbesc sau dau detalii despre story.Dar e un inceput

    Overall, overlord-ul nu este un must buy dar pentru distractie merge .

    *Control hordes of minions: Use the intuitive controls to direct a crowd of evil-minded minion creatures. Use Minions to smash, destroy, kill, steal, and intimidate.
    * Become the Overlord: Forge loot from the battlefield into powerful weapons and armour. Gain Overlord powers such as the ability to make enemies burst into flames and cower down before you. Conquer the world and impose your will on its people.
    * Explore a twisted world: The unique story combines evil bidding with impish humor. Defeat the seven fallen heroes to rule over all the world.
    * Battle online: In multiplayer, fight with other Overlords online, both in battle mode and co-op.
    * Expand your game: Look for upcoming extras in the form of downloadable content from Marketplace.

    Gamespot 7.5
    X360 Magazine UK 8 / 10
    360 Gamer Magazine UK 8 / 10
    Official Xbox Magazine UK 6 / 10
    gamesTM 6 / 10
    Play Magazine 9 / 10
    1UP 8 / 10
    GamingTrend 83 / 100
    Eurogamer 8 / 10

    Grafica 7
    Storyline 8
    Gameplay 7
    Muzica 8

    Nota finala : 7.5
    Attached Images Attached Images 2.jpg 1.jpg 10.jpg 7.jpg 3.jpg

  2. #2 SP
    Member I-Ray's Avatar
    e foarte fain, il am pe pc. aproape toata treaba o fac "the minions". e si normal, doar esti overlord

  3. #3 SP
    Junior Member OmuCuSapa's Avatar
    si eu l-am jucat pe pc si e foarte tare. mai ales daca bagi si un trainer sa controlezi cate 100 de minions daia deodata , pff rupi tot.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: Darksiders II By OEE in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 6 Last Post: 06-09-2012, 08:48
  2. User Review: inFamous By Merdiso in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 0 Last Post: 26-04-2011, 10:36
  3. User Review: Battlefield 2 Review By erik95 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 3 Last Post: 10-03-2010, 00:09
  4. User Review: Borderlands By Tom_Cat in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 4 Last Post: 17-02-2010, 17:19
  5. User Review: Metal Gear Solid 4 - Guns of the Patriots Review By istrategie in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 25 Last Post: 05-11-2008, 16:00

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts