Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: User Review: Bulletstorm

  1. #1 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

    User Review: Bulletstorm

    In prezent, first person shooterele se bazeaza in mare parte pe un nivel ridicat de realism, precizie, stealth, tactici, cooperare. Bulletstorm nu foloseste aproape nici unul dintre acestea si totusi reuseste sa ofere o experienta unica jucatorilor. Cum reuseste sa faca acest lucru ? Ei bine, sa aflam. In viata de zi cu zi, auzim pe strada sau in diferite locatii nenumarate injuraturi, in cele mai multe cazuri acestea nu sunt placute la auz. Probabil ca producatorii s-au gandit, cum sa introducem cuvinte vulgare intr-un joc, dar sa le facem amuzante ci nu ofensatoare. Cu Bulletstorm, acest lucru a fost infaptuit, jocul fiind de a dreptul amuzant in multe situatii in urma replicilor personajelor.

    Campania incepe in forta, dar intr-un mod ridicol si hilar. Astfel, ii vedem pe Grayson Hunt si Rell interogand un inamic in timp ce acestia sunt beti. La un moment dat, in urma unei provocari, Grayson incepe sa traga intr-o sticla aflata pe capul captivului, acest lucru facand parte din tutorialul jocului. Povestea este promitatore la inceput, avand chiar momente "epice" (Epic Games), dar pe masura ce parcurgi jocul acesta va intra in banal, transformand jocul intr-o alergare continua de extrataerestrii. Actiunea din joc are loc in secolul 26, unde confederatia planetelor este protejata de o armata numita Dead Echo, povestea avandu-i ca protagonisti pe piratul spatial Grayson Hunt si pe partenerul sau Ishi Sato, care au fost dati afara din Dead Echo dupa ce au fost tradati de catre comandatul lor.

    Folosind Unreal Engine 3, mediile sunt foarte detaliate si chiar spectaculoase. Este prezenta o larga varietate de inamici. Diferite locatii sunt prezente, de la plimbatul prin jurul navelor spatiale avariate la zgarie-norii distrusi aproape complet si uneori chiar si calatoritul deasupra unui tren in viteza.

    Desi jocul nu vine cu un mare arsenal de arme, fiecare in parte este foarte bine pusa la punct, avand Skillshot-uri unice si un secondary fire. Spre exemplu, Screamer (singurul pistol diponibil in joc) este similar unui revolver de mare calibru in primary fire, iar in secondary fire trage cu rachete (flares) ce la impactul cu inamicii ii va propulsa in aer si in cele din urma va exploda. Armele disponibile in Bulletstorm fiind: Peacemaker Carbine, Leash, Screamer, Flail Gun, Boneduster, Headhunter, Bouncer, Penetrator

    Gameplay-ul este bazat pe combo-uri si pe executarea inamicilor in moduri unice. De fiecare data cand veti face un Skillshot nou, va sunt acordate un bonus de puncte doar pentru stradania de-a opri perpetuarea speciei de extraterestrii cu "stil". Punctele acumulate pot fi utilizate pentru cumpararea de noi arme, munitie, sau upgrade-uri pentru armele detinute.

    Bulletstorm vine impreuna cu modul Echoes, in care anumite sectiuni ale campaniei vor fi reluate, provocand jucatorii sa acumuleze un numar cat mai mare de puncte intr-un interval de timp dat. Modul aduce cu mult la traditionalul time trial, sau Special Ops din Modern Warfare 2.

    Un alt mod pe care acest joc il are de oferit este Anarchy, care este o versiune asemanatoare a modului Horde. Numai ca de data aceasta, nu trebuie doar sa supravietuiti fiecarui val de inamici, dar trebuie sa acumulati un numar de puncte pentru a merge in runda urmatoare. Pentru a indeplini acesta conditie, lucrul in echipa este vital pentru a obtine noi Skillshot-uri ce vor ridica considerabil numarul de puncte.

    Unul dintre lucrurile la care jocul incepe sa scartaie este AI-ul. Coechipierii avand tendita de a se invarti in cerc si de a uita in multe cazuri sa te salveze atunci cand esti incoltit. Si ca sa nu te plangi ca nu niciun pic de "intimitate", acestia vor incepe sa dispara si sa reapara pe parcursul jocului.

    Cei care cred ca Bulletstorm se axeaza pe grafica, storyline, sunet s.a.m.d se inseala, acesta destinde gamerii pintr-un gameplay foarte bine conturat, replici amuzante si diferite moduri de nimicire a saracilor inamici.

    Pana in acest moment, Bulletstorm a fost primit cu bratele deschide de foarte multi critici de jocuri, avand numai note de peste 8. Luand in considerare ca per total isi merita notele, ii voi da si eu o nota mai mult decat decenta pentru unul dintre putinele jocuri care nu te vor lasa sa dai skip la niciun cutscene doar pentru a mai auzi o replica amuzanta din partea unuia dintre protagonisti.

    Gameplay: 9
    Sunet: 8
    Grafica: 8
    Multiplayer: 7
    Impresie: 9

    Nota finala: 8.2
    Attached Images Attached Images bulletstorm_01.jpg bulletstorm_02.jpg bulletstorm_03.jpg bulletstorm_04.jpg bulletstorm_05.jpg bulletstorm_06.jpg bulletstorm_07.jpg bulletstorm_08.jpg bulletstorm_09.jpg bulletstorm_10.jpg bulletstorm_11.jpg bulletstorm_12.jpg

  2. #2 SP
    Junior Member coder's Avatar
    Bulletstorm Epic edition rulz:

  3. #3 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    O singura remarca : doar nota 8 la grafica ?

  4. #4 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    O recomandare: daca tot s-a plans majoritatea de faptul ca jocul devine foarte repetitiv, puteai sa precizezi ceva in review despre asta; fie ca intr-adevar e repetitiv, fie metode/optiuni/tweaks care te pot indeparta de senzatia de repetitivitate si sa te bucuri cat mai mult de joc.

  5. #5 SP
    Senior Member axton's Avatar
    trebuie sa spun a fost un review foarte bun , relativ scurt , la obiect iar scorurile au fost potrivite. keep up the good work

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 07-07-2011, 16:19
  2. User Preview: Bulletstorm By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 6 Last Post: 23-02-2011, 17:07
  3. User Review: Battlefield 2 Review By erik95 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 3 Last Post: 10-03-2010, 00:09
  4. User Review: Fallout 3 By Tom_Cat in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 11 Last Post: 24-02-2009, 15:53
  5. User Review: Metal Gear Solid 4 - Guns of the Patriots Review By istrategie in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 25 Last Post: 05-11-2008, 16:00

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts