Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: User Review: Beyond Good & Evil HD (PS3)

 1. #1 SP
  Junior Member Chaser's Avatar

  User Review: Beyond Good & Evil HD (PS3)

  Prezentare: Acum 8 ani Ubisoft a scos pe piata un adventure destul de reusit la acea vreme dar care din cauze neelucidate nu a reusit sa primeasca o primire prea calduroasa. De aceea in iunie anul acesta s-au hotarat sa relanseze acelasi produs dar cu o grafica mult imbunatatita. Jocul ne pune in pielea unei foto-jurnaliste, Jade, care impreuna cu unchiul ei, un porc mistret cu aspect uman pe nume Pey�j, se aventureaza in lumea plina de mistere si puzzle-uri de pe planeta Hillys, iar telul lor este de a deconspira incercarea guvernului de a arunca planeta in haos. Cu toate ca avem de-a face cu un personaj principal feminin, aceasta nu este exagerata din punct de vedere al aspectului fizic asa cum s-a intamplat in alte jocuri cu personaje feminine. Poate si pentru faptul ca acesta este unul din jocurile care se adreseaza celor cu varste un pic mai fragede , parerea mea, iar aspectul fizic al eroinei trebuie pastrat in anumite limite.

  Gameplay: Beyond Good & Evil este un adventure pur, nu foarte complicat, presarat cu puzzle-uri, decoruri bine conturate si colorate si inamici variati. Jade are la dispozitie un toiag cu care isi croieste drumul prin varietatea de extraterestri dar si un aparat foto cu care imortalizeaza creaturile cu care se intalneste pe parcursul misiunilor sale. Sistemul de lupta este unul relativ simplu, avand in vedere ca arma principala este un toiag care nu are cine stie ce puteri magice, iar creditele cele mai multe le strangi daca reusesti sa fotografiezi creatura care te ataca inainte sa o omori. Accentul dupa cum am mai spus se pune si pe fotografiere, acesta fiind unul din telurile eroinei, care incearca pe parcursul jocului sa obtine acea fotografie perfecta a unui obiect , animal sau peisaj cu care s-a intalnit. Puzzle-urile si misiunile sunt relativ simple, dar au destula magie in ele incat sa te tina captivat pana la sfarsitul lor. Un plus de savoare o da si ruda ta de origini mistretiene care iti sare in ajutor din cand in cand, lasandu-ti impresia de joc cooperativ, un fel de dinamic duo care infrunta impreuna inamicii (dar nu tot timpul).

  Activitatile pe care le poti intreprinde pe planeta Hillys sunt foarte variate. In afara misiunilor pe care le ai, poti observa dialogurile NPC-urilor care sunt diferite in functie de natura rapoartelor pe care le trimiti, poti lua parte la curse cu hovercraftul sau reprize de, ce ar putea fi, un fel de air-hockey. Ca si in alte jocuri de acest gen, Jade are posibilitatea e a evita confruntarile cu inamicii, incercand sa se furiseze pe langa ei, atunci cand incearca sa stranga dovezi importante din diferitele locatii guvernamentale pentru a scoate la iveala adevarul.

  Din pacate originile vechi ale jocului nu au putut fi sterse in totalitate doar cu un upgrade de texturi, astfel ca in unele misiuni ne confruntam cu o camera ca nu urmareste foarte lin miscarile jucatorului, mai ales in spatiile foarte inguste, iar in scurt timp poate deveni enervanta.

  Grafica si Sunet: Acestea sunt unele din atuurile acestui joc. Grafica impecabila in format 720p, culori vii si vibrante, iar muzica a fost remasterizata in totalitate fata de versiunea din 2003.Personajele sunt foarte bine conturate si au un look mai actual, fata de unele elemente de decor care din pacate au cam ramas la stadiul jocurilor din perioada in care a fost lansat initial. Sunetul a fost si el actualizat la cerintele anului 2011, de la simplul stereo a fost upgradat la un veritabil surround.

  Concluzie Finala: Daca in 2003 nu ati avut ocazia sa jucati acest joc atunci acum este cel mai indicat sa o faceti. Varianta din 2011 nu aduce absolut nici o schimbare de gameplay sau continut, este pur si simplu acelasi joc de acum 8 ani dar cu grafica si sunet imbunatatite. Din pacate nu dispune de nici o forma de multiplayer, in afara unor Leaderboards unde ve puteti inscrie highscore-urile voastre. Pentru unii poate parea un action/adventure anost care este cu mult depasit de oricare alt titlu lansat in zilele noastre, si din pacate cam asa este, dar daca ii acordati un pic de timp ve-ti descoperi un action/adventure bine pus la punct, cu tot felul de personaje interesante si locatii numai bune de explorat. Nu este un titlu inovator din multe puncte de vedere, dar este numai bun de detensionat atmosfera, iar pentru 8 lire sterline cat costa pe PSN este chiar o investitie buna. Have FUN !

  Story: 8
  Gameplay: 8
  Sunet: 8
  Grafica: 8

  Nota Finala: 8
  Attached Images Attached Images bgaehd003.jpg bge2.jpg bgne_feb1111_001.jpg bge-011.jpg bgehd-screenshot-6tcm2612430.jpg bgereview0211.jpg beyond-good-evil.jpg beoynd_good_evil_011.jpg

 2. #2 SP
  manfurismojive kobayashi's Avatar
  E la reducere pt cei cu PS+ pe UK acum mi se pare, si costa undeva la 6-7 lire Super joc care nu ar trebui ratat de fanii genului,eu l-am jucat la vremea lui cand a aparut si mi-a placut f mult. Speram la o continuare mai ales ca iesise si un trailer intr-un timp dar din pacate nu s-a mai auzit nimic de el

 3. #3 SP
  Member Moromete's Avatar
  ...sunt si eu posesorul acestui joc, doar mersul eroinei putin impiedicat ma deranjeaza in rest...frumos si f bun Review

 4. #4 SP
  Member dilibau666's Avatar
  Sa ma lamureasca si pe mine cineva PLS ...cand vroiau sa il lanseze si chiar in descrierea de pe psn store se laudau ca va fi 1080p....ei bine NU E ! sau cel putin mie nu imi merge(am vers UK)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Beyond Good & Evil 2 e inca in lucru By Dant3 in forum Console News
  Replies: 4 Last Post: 27-11-2012, 21:51
 2. Media Library - Beyond Good & Evil HD - Conspiracy By andreicristian9 in forum Videos
  Replies: 0 Last Post: 23-06-2011, 19:23
 3. Replies: 0 Last Post: 17-06-2011, 18:07
 4. Beyond Good & Evil HD Videos By RonanN1 in forum Videos
  Replies: 5 Last Post: 12-03-2011, 10:34
 5. Beyond Good & Evil HD By apbaciu in forum Console News
  Replies: 11 Last Post: 12-02-2011, 10:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts