Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: User Review: SmackDown vs Raw 2008

  1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

    User Review: SmackDown vs Raw 2008

    Seria SmackDown vs Raw a inceput in 2005 prin lansarea jocului SmackDown vs Raw 2006 entru mai multe platforme. producatorii sunt THQ responsabili si pentru jocurile din trecut. Aceasta seria este dedicata wrestlingului. Cea mai mare companie de wrestling din lume numita World Wrestling Entertainment este formata din 3 divizii: SmackDown, Raw si ECW sau Extreme Championship Wrestling.

    WWE SmackDown vs Raw 2008 nu are o poveste. Exista un mod single player numit 24/7 insa acesta este destul de slab. In acest mod jucatorul isi alege un luptatorul pe care-l va controla in meciurile ce ii vor aduce statutul de legenda. Acest mod putea fi interesant, dar din pacate nu este. Repetitivitatea este cel mai slab punct al jocului in aceasta campanie single player. Am inceput campania de mai multe ori, insa de fiecare data pe parcursul ei se intampla acelasi lucru. Aceleasi conflicte, aceleasi evenimente, pur si simplu devie prea monoton. Un alt punct slab al modului 24/7 este imposibilitatea de a cuceri titlurile la echipe sau titlul Statelor Unite sau centura Intercontinentala. Pe tot parcursul jocului singurele centuri ce vor fi puse la bataie vor fi centurile mondiale si WWE. Din pacate fanii ECW vor fi dezamagiti sa auda ca in acest mod nu poti alege un luptator din ECW. SmackDown vs Raw 2008 ofera jucatorului posibilitatea de a vedea cum este sa fii manager in WWE. Din pacate nici acest mod nu este foarte stralucit. Pe parcursul campaniei castigi bani care pot fi folositi la deblocarea unor noi arene, costume sau luptatori.

    SmackDown vs Raw 2008 totusi are puncte forte. Un capitol la care acest jo depaseste multe jocuri este diversitatea. Campania single e monotona, dar exista optiunea de a juca un meci oricand. Modurile de joc sau mai bine spus tipurile de meciuri sunt foarte variate. Jucatorul poate alege dintre meciri simple, meciuri fara descalificari, Royal Rumble, First Blood, Last Man Standing, Steel Cage pana la Elimination Chamber si Money in the Bank. Sunt destul tipuri de meciuri care sa satisfaca dorintele fiecarui jucator. In joc sunt prezenti foarte multi luptatori. Ii intalnim in joc pe majoritatea luptatorilor din Raw si SmackDown, cateva superstaruri din ECW si luptaroi legendari care intre timp s-au retras. Printre acestia se numara Mick Foley, The Rock sau Stone Cold Steve Austin. SmackDown vs Raw 2008 vine cu o schema de control destul de interesanta. Loviturile de pumn sau picior pot fi aplicate prin apasarea patratului. Manevrele sunt executate prin miscarea analogului dreapta. Aceste pot fi manevre simple sau manevre ceva mai puternice, avansate. Manevrele avansate pot fi executate apasand R1 in timp ce miscati analogul dreapta. Fiecare lovitura aplicata unui adversar va umple bara de special. Odata ce aceasta este plina superstarul va putea executa manevra de final sau va activa o abilitatea ce difera de la luptator a luptator. In SmackDown vs Raw 2008 fiecare isi poate creea un luptator. Exista destule optiuni cand creezi un nou luptator. Jucatorul poate alege dintr-o gama variata de manevre pe care sa le invete luptatorul sau. Isi poate creea infatisarea luptatorului asa cum doreste. Ne sunt puse diferite accesori la dispozitie. Gameplayul din SmackDown vs Raw 2008 nu este insa perfect. Un neajuns al jocului este dificultatea redusa. Pe easy adversari nu indraznesc macar sa va loveasca, meciurile fiind imposibil de pierdut. Normal este destul de usor, nici pe aceasta dificultate AIul nu este greu de batut. Legend este ceva mai greu, dar nu suficient de greu. Adversarii folosesc mereu aceleasi manevre. Chiar si pe cel mai mare grad de dificultate( Legend) adversarii putand fi invinsi fara prea mare greutate. Singurii luptatori care pot creea probleme fiind luptatorii masivi.

    Grafica din SmackDown vs Raw 2008 este slaba. Modelele persoanjelor sunt destul de bine realizate. Din pacate nu de putine ori s-a intamplat sa vad una din corzile ringului strabatand corpul unui luptator. Animatile sunt la fel de repetitive ca si campania single player. De cate ori un adversar va scapa dintr-o manevra sau va para un atac va fi afisata aceeasi animatie chiar daca este vorba de luptatori diferiti. Producatorii au realizat foarte bine animatile ce apar cand un superstar isi face intrarea in arena. Acestea sunt identice cu cele din realitate. Din pacate acest lucru nu face ca grafica lui SmackDown vs Raw 2008 sa fie una buna.

    La capitolul sunet jocul sta destul de bine. Melodiile ce vestesc sosirea in arena a unui luptator sunt la fel ca cele din realitatea. Sunetele scoase de luptatori in timpul meciurilor nu sunt la fel de bune. Indiferent de luptatorul ce participa in acel meci suntetul scos de un luptator in momentul in care a scapat dintr-o priza sau a fost aruncat la podea este identic cu cel scos de alti luptatori.

    SmackDown vs Raw 2008 are online. Din pacate in putinele meciuri jucate online am avut parte de lag. Sunt putini jucatori online, majoritatea folosind button mashingul pentru a castiga jocuri. Online pot fi jucate meciuri 1 vs 1 sau meciuri pe echipe. Partea online a multiplayerului este destul de slaba. O alternativa foarte buna este conectarea celui de-al doilea controller si invitarea unui prieten pentru a juca cateva meciui. In acest fel puteti incerca mai multe tipuri de meciuri. In astfel de meciuri puteti pune centuri la mijloc pentru a obtine meciuri mai competitive. SmackDown vs Raw 2008 poate fi foarte distractiv alaturi de un prieten.

    Vreti un joc de wrestling bun? Atunci SmackDown vs Raw 2008 este o alegere buna. Vreti un fighting bun? Si in aceasta situatie SmackDown vs Raw 2008 poate fi o alegere buna. Doriti sa jucati online? Atunci feritiva de acest titlu. Totul depinde de ce vrea un jucator. SmackDown vs Raw 2008 poate fi o alegere foarte buna sau o alegere foarte proasta. Fanii wrestlingului ar trebui sa-i dea o sansa. Merita o sansa si de la cei ce vor sa se distreze intr-o dupa-amiaza cu un prieten.

    Story:6
    Gameplay:9
    Grafica:7
    Sunet:8
    Multiplayer:8

    Nota Finala:7.6
    Attached Images Attached Images smackdownraw091.jpg smackdown_vs_raw_2008_001.jpg smackdown-vs-raw-2008-.jpg wwe-smackdown-vs-raw-2008-ss-19.jpg smackdown-vs-raw-2008-b.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nice review ! Pacat ca in ultima vreme parca s-au prostit in ultima vreme cu licentele de wrestling.

  3. #3 SP
    Junior Member andreasbobis's Avatar
    imi pere rau ca tre sa te contrazic da primu joc a fost lansat in 2004 lansat sub numele de smackdown vs raw

  4. #4 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by andreasbobis View Post
    imi pere rau ca tre sa te contrazic da primu joc a fost lansat in 2004 lansat sub numele de smackdown vs raw
    pere

  5. #5 SP
    Banned HeatoN's Avatar
    prima poza e din SVR 09The Miz nu e in 08

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Licitatie: PGR 3 si Smackdown vs Raw 2008 pt. 360 By SublimingSun in forum Licitatii
    Replies: 22 Last Post: 28-06-2009, 15:49

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts