Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Review: X-Men Destiny

 1. #1 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

  User Review: X-Men Destiny

  Acum o saptamana cautam ceva date pe Wikipedia despre jocul Spiderman : Edge of time si am gasit o chestie interesanta despre Marvel care si-a anulat incepand cu data de Ianuarie 2014 contractul de licentiere a jocurilor cu personaje din universal Marvel pe care il avea incheiat cu Activision (publisher-ul jocului prezentat in review-ul de astazi: X-Men Destiny). Initial la citirea stirii am trecut nepasator peste. Dar dupa ce am jucat Spiderman si X-Men am ajuns la concluzia ca au facut foarte bine, calitatea slaba a jocurilor daunand imaginii “parintilor de supereroi”.

  Prezentare generala
  Jocul a fost lansat in Septembrie 2011 pe mai toate platformele folosindu-se de motorul graphic Unreal Engine 3, fiind in lucru la studioul Sillicon Knights inca din 2009.
  Actiunea jocului se petrece in San Francisco, un oras devastat de lupta dintre mutanti si oameni, jucatorul putand alege mutantul cu care va juca, puterile lui, felul cum arata sau grupul alaturi de care se va alia (X-men sau Magneto). Puterile se pot upgrada folosind experienta acumulata in joc omorand inamici, in mare pare umanoizi facand parte din grupul extremist anti-mutanti numiti “Purifiers”.
  Avansand in joc vom intalni aproape toti mutantii cunoscuti si ii vom ajuta la o anumita misiune, de asemenea avem obisnuitele cut-scenes, vom avea anumite alegeri de facut si vom avea parte de o gramada de inamici de omorat.

  Gameplay
  Pe scurt parerea mea este ca acest joc merita mult mai multa atentie. Nu de alta, dar tot gameplay-ul este de tip Smash&Kill, controller-ul meu suportand o gramada de apasari successive a butonului X. Y sare si zdrobeste, A doar sare, iar B aruca cu ceva pietre explosive in inamici. PUNCT!
  Platforming la mare cautare si nivele de tip corridor.

  Grafica
  La nivelul anului 2011 ma asteptam la mult mai mult. MULT! Unele zone arata foarte bine, altele sterse la greu si pixelate pana la Dumnezeu. Alergrarea intr-o singura directie da un sentiment de frustrare, iar distrugerea mediului inconjurator e zero.

  Audio
  Daca pana acum am vorbit de rau jocul…. Atunci, permiteti-mi sa continui, dialogurile sunt decent realizate, sunete ambientale nu exista, aveam momente in care am crezut ca am boxele oprite. Tragand linie sunetul la joc este excelent realizat dar lipseste cu desavarsire.

  In loc de la revedere..
  Ca si Spiderman Edge of time, acest joc a fost realizat avand ca target copii, un adult plictisindu-se de joc in maxim 2-3 ore. Nici macar achivementurile care se pot obtine destul de usor nu vor convinge jucatorii veterani sa termine acest joc. Nu pot spune ca nu il recomand, sistemul de upgrade al puterilor, precum si povestea cu iz de supererou te poate captiva. Dar rabdare, rabdare, rabdare, pentru ca altfel poti atinge cu usurinta butonul magic de Eject al consolei.
  Note
  Prezentare : 7
  Gameplay : 6
  Grafica : 6
  Sunet : 5
  Parere personala : 6
  Nota finala : 6
  Attached Images Attached Images 3.jpg 2.jpg 1.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. User Review: X-Men Destiny By Marinake in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 0 Last Post: 28-05-2014, 00:48
 2. Quick Look: X-Men - Destiny By sam in forum English
  Replies: 0 Last Post: 26-10-2011, 06:58
 3. X-Men Destiny Videos By RonanN1 in forum Videos
  Replies: 5 Last Post: 22-07-2011, 09:27
 4. X-Men: Destiny By Nash in forum Console Club
  Replies: 4 Last Post: 24-03-2011, 16:26
 5. Activision anunta X-Men Destiny By apbaciu in forum Console News
  Replies: 3 Last Post: 08-10-2010, 10:41

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts