Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Review: Tales from the Borderlans Ep 1&2

 1. #1 SP
  Senior Member raduadelin's Avatar

  User Review: Tales from the Borderlans Ep 1&2

  TellTale Games este compania care ne-a obisnuit cu lansarea jocurilor episodice, adesea bazate pe o licenta. Dupa ce au dat lovitura cu jocuri precum Sam&Max, Monkey Island, The Walking Dead sau The Wolf Among Us, s-au gandit sa-si puna amprenta si pe universul Borderlands, creat de 2K Games si Gearbox Softaware. Se ridica oare Tales from the Borderlands la nivelul titlurilor precedente semnate de TellTale?

  • Prezentare

  Tales from the Borderlans urmeaza clasica reteta a studioului, fiind impartit in 5 episoade, care apar sau, mai bine zis, ar trebui sa apara lunar, pe consolele Microsoft si Sony, pe PC si chiar pe telefoane si tablete. Iar daca TellTale isi pastreaza obiceiul, vom primi si o lansare fizica a acestuia undeva in toamana.

  • Story

  Tales from the Borderlands se desfasoara dupa evenimentele din Boderlands 2 si ii are ca protagonisti pe Rhys(interpretat exceptional de Troy Backer), un angajat Hyperion si pe Fiona, o hoata de prima mana. Ambele personaje vor fi controlate de jucator pe parcusul povestii.
  Povestea are doua planuri: unul prezent, in care cei doi sunt prizonieri ai unui personaj misterios, si unul trecut care prezinta modul in care cei doi s-au intalnit si aventurile prin care au trecut(aventuri prezentate diferit, din perspectiva fiecarui personaj).
  De-a lungul celor doua episoade am avut ocazia sa vizitez locatii, atat din Borderlands 1, cat si 2, dar si sa reintalnesc personajele memorabile ale seriei, unele alaturandu-se aventurii. Desfasurarea povestii tine doar de voi si de alegerile pe care le veti face.
  Parerea mea este ca veti avea parte de un sentiment real de imersiune, doar daca ati jucat si titlurile celor de la Gearbox.

  • Gameplay

  Jocurile TellTale sunt reprezentate, in mare parte doar de poveste, gameplay-ul este acolo pentru a ajuta la desfasurarea ei. Veti avea parte clasicile replici redate printr-un buton si ceva QTE. Asta inseamna gameplay pentru un joc TellTale, ceea ce nu este absolut deloc un lucru rau. Cand alegi sa joci un astfel de joc, alegi sa joci ceva diferit.

  • Grafica si sunet

  Jocul are aceeasi grafica cu aspect de banda desenata, ca toate titlurile TellTale. Pana la urma e un lucru logic, deoarece jocurile lor sunt inspirate din benzi desenate. Cred, insa, ca ar trebui sa schimbe motorul grafic, care da ceva semne de oboseala.
  Muzica nu iese in evidenta, dar ajuta la creare unei atmosfere deosebite, intrand in legatura cu celelalte elemente ale jocului. Actorii vocali fac o treaba extraordinara si nu ma refer doar la Troy Backer. Cu totii au reusit sa dea viata unor personaje superbe de care te poti atasa imediat.

  • Concluzie

  Daca punem cele doua episoade in balanta, cu siguranta sunt de aceeasi valoare, ceea ce inseamna ca TellTale este un studio care face treaba buna in mod constant si nu se bazeaza doar pe hype pentru a vinde un joc.
  Tales from the Borderlands merita,cu siguranta, incercat de totii fanii TellTale Games, dar si de gamerii care vor ceva diferit.
  PS: Va sfatuiesc sa asteptati aparitia celor 5 episoade, pentru a va bucura de o experienta cursiva a povestii.
  PS 2: Jocul va primi o nota dupa lansarea ultimelor episoade
  PS 3: Daca aveti intrebari, va voi raspunde cu mare drag. Iar daca aveti nemultumiri, nu ezitati sa ma trageti de urechi, sunt o persoana care accepta critica constructiva!

  !!!Mii de multumiri userului naz pentru episodul 2!!!


  Va urma...
  Attached Images Attached Images tales-borderlands.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Tales From The Borderlands By Dant3 in forum Console Club
  Replies: 33 Last Post: 23-10-2015, 20:47
 2. Replies: 0 Last Post: 27-09-2012, 17:08
 3. Replies: 0 Last Post: 27-09-2012, 10:40
 4. Replies: 0 Last Post: 26-09-2012, 12:21
 5. User Review: GTA Episodes from Liberty City By Khan in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 5 Last Post: 03-04-2010, 13:15

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts