Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: User Review: The Walking Dead Michonne (Episode 1) [PS4]

 1. #1 SP
  OEE
  VIP Member OEE's Avatar

  User Review: The Walking Dead Michonne (Episode 1) [PS4]

  The Walking Dead Michonne este al treilea joc din seria The Walking Dead, creata de catre Telltale Games si bazata pe serialul cu acelasi nume. In randurile urmatoare o sa cititi un mini-review la primul episod, urmand ca varianta finala sa fie postata odata cu aparatia celorlalte episoade. Un lucru interesant este faptul ca aceasta serie urmeaza sa aiba doar trei episoade fata de primele doua care au avut catre sase.


  The Strory:
  De acesta data jocul nu urmeaza povestea lui Clementine (sau cine stie, poate isi va face aparitia la un momentdat) si se concentreaza pe Michonne, un personaj care probabil il recunoasteti din serialul TV. Cronologic cel putin, pare ca actiunea se desfasoara inainte de aparitia ei in serial, dar nu ne este oferit nici un indiciu fata de plasarea in timp a povestii lui Clementine. Totul incepe in forta cu un flashback plin de actiune inainte de intalnirea restului personajelor si imediat inainteaza in viitorul apropiat sau indepartat? In fine, nu o sa intru in prea multe detalii, va voi lasa sa descoperiti voi firul narativ al povestii. Din pacate nu pot face nici o prezentare a celorlalte personaje deoarece actiunea avanseaza foarte repede nelansad un timp de acomodare cu universul si neavand timp sa aflam mai nimic. Momentan totul pare foarte haotic, accentul fiind pus pe doua planuri: actiunea care se desfasoara in prezent si lupta lui Michonne cu demonii ei interiori. Un lucru este clar oricum, Michonne este un personaj bine realizat care "cara" de una singura toata actiunea, putand spune ca ea este povestea, restul universului si al personajelor fiind situate undeva in fundal, aproape ascunse.


  The technical side of things:
  Din punct de vedere grafic jocul se prezinta cu aceeasi grafica comic-book-ish cu care ne-au obisnuit in toate jocurile lor. Acelasi timp de grafica care poate fi intalnita si in jocurile Borderlands, pentru cunoscatori. In schimb sunt multumit sa vad ca de aceasta data texturile sunt mai bine realizate si nu arata ca in Game of Thrones, care suferea grav la acest capitol. Gameplay-ul este tot de tip point & click iar in momentele de actiune fiind folosite quick time events, nimic nou aici. In schimb pot sa spun ca este mai bun decat in precedentele jocuri Teltale, cel putin comenzile raspund mult mai bine la inputul din controller. Probleme tehnice nu prea am intalnit, jocul a mers fluid, fara sa agate. O singura data am intalnit un bug, cu un promt care nu vroia sa se activeze cand dadeam click pe el. Sonorizarea in schimb este buna din toate punctele de vedere. Vocile personajelor sunt foarte bine realizate si se potrivesc perfect cu alegerile selectate de catre jucator iar muzica pare sa se integreze cu atmosfera jocului ajutand la imersiune.


  Final words:
  Desi nu a reusit sa impresioneze foarte mult, jocul s-ar putea adresa celor pasionati de universul Walking Dead care vor sa afle mai multe despre unul din personajele serialului. Ce ii pot reprosa in schimb este durata totala a episodului, de doar 70 min, dintre care vreo 10 pot sa spun ca le-am pierdut benoclandu-ma la peisaje. Cat de bun va fi jocul final nu putem spune decat dupa aparitia celorlalte epidoade.


  Note (Episode 1):
  Poveste - 5'ish (TBD)
  Gameplay - 8
  Sunet - 9
  Grafica - 6
  Multiplayer - N/A
  Nota Finala: 7
  Attached Images Attached Images twd_01.jpg twd_michonne_handgun.jpg twd_michonne_headchop.jpg twd_michonne_intoodeep_episodeslide.jpg twd_michonne_kids.jpg twd_michonne_no_logo.jpg twd_michonne_pete_walker.jpg

 2. #2 SP
  Member eneea's Avatar
  Zilele trecute am termiant si eu primul episod, urmand in weekend sa ma apuc si de celeleltate doua episoade.
  Am ramas cu fix aceeasi impresie ca si OEE, clar e facut pt fanii inraiti ai seriei, Michone ca si personaj e bine conturat, dar restul personajelor sunt fade...Cand s-a terminat episodul am ramas cu un gust amar din cauza ca l-am terminat in 52 de minute si m-am bucurat ca nu am dat banii pe el

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. The Walking Dead: Michonne By RonanN1 in forum Console Club
  Replies: 2 Last Post: 15-02-2016, 13:28
 2. Replies: 1 Last Post: 01-04-2014, 09:09
 3. User Review: The Walking Dead Season 2, Ep. 1: All That Remains By Dant3 in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 4 Last Post: 04-02-2014, 22:51
 4. Replies: 0 Last Post: 13-12-2012, 11:08

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts