Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

+ Reply to Thread
Page 5 of 43 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 841

Thread: Intro

1. #81 SP
    Junior Member xcristix1's Avatar
    Salutare tuturor

2. #82 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Ma gandeam la doua solutii utile pentru botii care apar in numar cat mai mare:

1)

Nu s-ar putea ca la Capcha sa fie o intrebare dificila pentru un strain/robot ?
    In literatura romana, Mihai eminescu este recunoscut ca fiind cel mai bun _ _ _ _. Greu ar gasi un bot raspunsul pentru o formulare ca aceasta, i-ar fi dificil sa gaseasca cuvantul poet si probabil ar renunta.

2)

Monky, nu ai putea ca dupa ce o persoana/bot noua posteaza in INTRO, tu sa ii dai acceptul daca poate sa continue sau nu pe forum?

3. #83 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Punctul 2 cred ca e cel mai fezabil, dar nu cred ca are MonkY timp de asta. Poate doar sa faca niste mini-moderatori strict pe chestia asta.

I'm in daca e nevoie de ajutor pt asa ceva

4. #84 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Punctul 1 exista deja... poate ar trebui sa-l mai schimb, ca se pare ca l-au invatat. Ce nun inteleg eu cum trec de ultimul Captcha (v3) de la Google... 2 ar fi mai fezabil, dar ar insemna sa stea un moderator/admin non-stop. Altfel, gandeste-te la cineva de buna credinta... se inregistreaza, posteaza... si primeste acceptul peste nu stiu cate ore. Nu e foarte OK. Dar, ma gandesc, poate pun o notificare, ceva...

razvanrazy: tbh, ma gandeam ca poate ar trebui refacuta o echipa noua... mai ales ca azi implinim 11 ani! Sa scap de rahaturile astea cu spitalul si poate ne vedem la o bere pentru discutii. Ah, frack, n-am voie bere... eeh, vedem noi!

5. #85 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu sunt destul de activ pe forum si oricum intru si de pe telefon zilnic. La urma urmei si daca astepta cineva cateva ore pana primeste accesul, nu e capat de lume.

In grupurile de pe facebook, care au moderator, se intampla absolut la fel

Fa-te bine si ne gasim noi

6. #86 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Numai imi aminti de grupurile de FB,acolo e hub-ul spammerilor si al trollerilor.
    Ma intreb: oare administreaza/modereaza careva grupurile alea?Nu cred.
    Cat despre site,mi se pare extrem de usor testul captcha.Cel mai bun staff pt un forum mic/mediu ar fi cu 1/2 admini,cativa moderatori si cativa editori.

7. #87 SP
    Junior Member penalu's Avatar
    Salut,

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat (vreo 2200 de zile ) si acum trebuie sa o fac aici, mai intai. Bine v-am regasit, Gamers!

Tocmai am adaugat la colectie (NES, Sega Mega Drive 1, SNES, PS3, PS4), un PS2 fat si caut sa cumpar ceva jocuri!

Va multumesc!

8. #88 SP
    Junior Member vladutzzz24's Avatar
    Salut! Sunt Vlad, am 23 ani si m-am inscris pe acest forum pentru a discuta posibilele probleme pe care le poate intampina consola Xbox One

9. #89 SP
    Junior Member digitalspace's Avatar
    Salutare

10. #90 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Tu de unde ai venit mestere?

11. #91 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tot acolo a si plecat!

12. #92 SP
    Junior Member Mast3r's Avatar
    Salut,ma numesc Alexandru si m-am inregistrat ca sa discut despre jocuri pe acest forum

13. #93 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Da da,stiu.

14. #94 SP
    Junior Member spaim2017's Avatar
    Salut , numele meu este Adi , iar aici am ajuns cu scopul de a ma scapa de contul PSN . Salutare tuturor si toate cele bune

15. #95 SP
    Junior Member krici's Avatar
    Salut, numele meu este Vali, 27 de ani, mi-am facut cont aici pentru a cumpara console/jocuri retro pentru un canal de youtube . Speram sa gasesc de ex atari lynx sau un sega game gear .

16. #96 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by bradleyrose View Post
    Eu radeam despre acel bot care a spamat aici si a sters MonkY, sa nu ne intelegem gresit
    asta mi-a copiat commentul de pe un alt thread, esti nebun

17. #97 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Of course

18. #98 SP
    Junior Member giure's Avatar
    38 de ani; jucator de peste 28 de ani pe console, mai rar in ultima vreme

19. #99 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Esti din Vietnam?

20. #100 SP
    Admin MonkY's Avatar